Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prilično morbidno ali šalje jasnu poruku. STOP ABORTUS , ako nemate za kondoma ili tablete za poslije , šta se je*ete.
@velikioptimista moje tijelo....moj izbor !!!! nece meni nijedna crkva niti dzamija niti religija nemetnutni nista !!!!!
HDZ katotalibanija. Kakvu poruku šalju sa misom za Antu Pavelića, Feancetića Juru, Praljka...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako je abortus pobacaj, onda je drkanje genocid.
@JahacMagle2019 abortus je sinonim pobačaj u.... 😂 glup si jarane
@JahacMagle2019 ultraortodoksni jevreji vjeruju da svaki spermij predstavlja ljudsku dušu koja jedva čeka da postane beba. drkanjem se ubijaju milioni koji su mogli da dobiju tijelo zbog čega te izgubljene duše postaju demoni koji proganjaju oca zašto im nije dao priliku da žive kao i on. Bacanje sjemena ili Pgam Habrit je težak grijeh u judaizmu, a za to je potrebno veliko kajanje- teshuva koja ponekad uključuje i fizičku patnju.
Ovo je bolesno!!!!! Inace, vi kao veliki europejci, ovim pokazujete da niste bas odmakli od primitivizma. Moje tijelo je samo moja stvar! Primitivci. Extremisti. Zlostavljaci zdravog razuma. Otimaci slobode. MrshUpm!
Ma hajte molim vas, to što su večina sveštenika pedofili to nikom ništa, koga boli dupe
@Degdb to što su svećenici pedofili znači da smiješ djecu ubijati?
Gdje prestaje logika, tu pocinje religija. Mrs
debilizam fuj
HORORvati
Šalje poruku, ako rodite dijete koje ne želite, ostavite ga crkvi pa da vidimo dokle će se držati ove politike. Otkad je to bolje mrcvariti dijete po sirotištu pa poslati ga u bijeli svijet sa 18 godina bez ikakvih prava za krov nad glavom, da bude emocionalni invalid i poremećena ličnost sutra???
@šefica otiđi u dječije selo, sarajevo, međugorje, pa onda ovo napiši...
Čitala sam da u većim evropskim gradovima odjeljenja gdje se vrše abortusi više liče na klaonice nego na bolnice.
@LloydOnze nisu gluposti ali iz nekih razloga se to krije!
@SarahH Nije tačno. Jeste samo ako odu nekom ko radi na divlje, bez adekvatne opreme i slično, a to je do same žene koja to izabere.
Ma ja nek Katolicka Crkva ima prioritete svoje poredane. Siromastvo, jad i nepravda nisu ni blizu bitni ko pitanje abortusa, Bleiburga i jebanja klinaca
@Covjekstolica sve to nabrojano opravdava ubojstva nerođene djece?
Abortus je ubistvo, legalno, za koje niko ne ide u zatvor!
@xyzq čast izuzecima ali to nisu žene, to su kuje ☹
@SarahH dala sam sansu da zive...i imaju zivot....sirotinju nisam htjela radjati....tuzili bi me
WTF....???