Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosioci europskih vrijednosti
U centru zagreba ustashka zastava, u centru sarajeva pedderrska zastava 🙄
za k.... spremni
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ova zastava se u ratu vijorila u Sarajevu, a njeni sljedbenici su bili u okviru ARBiH. Preteska je to tema za novinare i komentatire na klixu..
Tako je care, glupani nece i ne mogu da shvate. ZDS: zajedno do slobode!
Jako veliko okupljanje😂😂😂😂😂
Trebali bi da se svi paze, a ovako dode par seljacina i uvelicavaju nesto , nebirno ko je. Narod nema sta jede, pa i u toj HR isto, ali bitno je da se zastava dize. Jesu pojedinci zaostali da nemozes da vjerujes.
Kolijevka tisućljetne kulture i europskih vrijednosti pokazuje nam iznova i iznova da Hrvat nije nacionalnost nego DIJAGNOZA.
Samo ukucajte na youtube "Sarajevske Čavoglave" i u spotu ćete vidjet momke koji pod znakom HOS-a brane Sarajevo. Al džaba, to ovi iz Klixa ne znaju.
Jel itko iz redakcije KLIXA rođeni Sarajlija i zna li odakle je bila 101.bojna HOS-a i što su njezini pripadnici pod znakom HOSA-ZA DOM SPREMNI uradili četničkim agresorima na brdu Žuč????
Ruku na srce, jedina zastava koju poštujem je ona iz NDH a poglavnika Antu volim više nego rođenog oca. ZA DOM SPREMNI! Ako je iko znao tamaniti vlahe, to su Hrvati. Aferim što bi se reklo! Danas govnjavih petokolonaša koji se smatraju "Hrvatima" ima previše.
Zato lijepi Neum i kupujmo domace , pa nek budu spremni koliko hoce
Op op opa dolazi evropa sace da nas biju sile svjecke milicije
Pa cekaj...ili cemo svi velicati svoja vnago ili nece niko
Vauuu... 8 kobajagi Hos-ovaca.... od toga jedan pjeva, drugi jednom nogom u grobu... nego, prestanite zvati hrvatsku zastavu s grbom na kojem je prvo polje bijelo ustaškom zastavom! Isti je grb 100 m dalje na krovu crkve Sv Marka od 1882. godine do danas. Ni komunisti ga nisu dirali. Ustaška zastava ima "U" u gornjem lijevom kutu zastave, a ovo su zastave Hos-a.
Uvijek za dom SPREMNI
Tile vas je tamanio i opet ce!
Tile je hladan kao špricer tri metra ispod armiranog betona. A iz pouzdanih izvora znam da su mu i glogov kolac zabili u srce prije nego su ga spustili dole, kaže za svaki slučaj opreza nikada dosta!
Hrvati su osudeni u hagu za agresiju i najteze ratne zlocine, nisu oni branili bih
kako nisu, general hos-a zlatni ljiljan blaz kraljevic ima sliku u uredu drugog zlatnog čviljavan, željka abu komšića.. nešto ne štima
E šta je EU primila F A Š I S T E!!
Europejci sa dna kace!