Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj "Vihor". :D Zar nije Vi'or?
hahahhah hahah
@vatikan2 NE ZNAŠ a ne "neznas",ne uči me ti boljem molim te. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za sve one koji su ko mutavi krenuli pisati na ovu vijest Srbi ovo Srbi ono... Ko ubi onu nesrecnu djevojku u Olovu? Avdija Selimovic i Muriz Brkic? Srbi? Glupa vam je prica... manijaka i psihopata na svim stranama ima na bacanje..A cisto onako za arhive i ovome idiotu se tata zove Franc.. Madjar je... Ajde sad zdravo!
srbi nepostoje samo postoje rumunjski cigani
Ne treba nista raspravljati dok policija ne izvrsi sve sto treba. Ako je uhapsen ne znaci da je kriv. Valjda pronadju ubicu.
Rojko je pobegao u Brcko jer tamo ima babu misleci da ga policija juri zbog stare kazne koju nije izdrzao(nesto vise od godinu dana robije) kada je saznao da ga traze u vezi ubistva odmah je zvao policiju i sam se predao.On i njegov brat su sitni kriminalci i njihova kuca se nalazo samo 200 metara od mesta zlocina nad ovom nesretnom zenom.Policija sta je prvo uradila:pocela redom da hapsi sve koji imaju dosije a zive u blizini.
Covjek se sam predao...a pobjegao od policije jer je mislio da ga ganjaju jer ima da odsluzi jos neki 1.5godinu u zatvoru od ranije...tako da on nije ubio sigurno...a i sam se juce javio da ce se predati kad je vidio da ga terete kao sumnjivca za ubistvo..normalno da nije lud i dalje bjezati jer ce ispasti da je on ubica..a on pobjegao iz drugog razloga, da ne sluzi kaznu staru...
@supermrga na slici mi djeluje neka mrcina ne vjerujem da nema snage jednu djevojku ponijeti...a i ne vjerujem da je glup da je baci tu blizu kuce kad zna i sma da je osudjivan i da ce ga ispitivati...valjda bi je prije zakopao u neku rupu unaprijed pripremljenu....
@supermrga Traze ga jer kad su usli u njegovu kucu on je pobjegao..zato im je sumnjiv jer je pobjegao..a on pobjegao jer mislio da ga hapse zbog izdrzavanja zatvorske kazne...zato se i sam javio kasnije kad je vidio da su ga htjeli ispitati u vezi ubistva...i bolje i da ide sluziti taj dio kazne nego da bude glavni osumnjeceni za neko ubistvo..pa covjece 500m je pola kilometra sta ti je..nije 10m... jos ima sume nije cistina...a obdukcija pokazuje da je od prvog udarca gotova bila..tako da...
Ovo si sama trazila..... bejbi
Svaki dan isto.dajte vise dosta je.u 10 dana 300 clanaka o jednoj te istoj stvari.brate nije narod glup, svu su procitali,osudili,komentarisali i dosta je.dajte neke nove vijesti koje su zanimljive i od koristi,pusti vise ispiranja mozga.
A ko je pokojni pičić da nas ovoliko smarate s njom?
Picqa vam materina sav otpad iz srbije kod nas bjezi..Trebamo i mi izgraditi zid ko i SAD sa mestikosima..
@hrisi-avgi A Dzumhur se preseli u Beograd.
Spanska sapunica . Ubica je svekrva
prohujalo s vihorom.
U ciljevoma stvaranja velike Srbije i velike Hrvatske jedna, od važnih mjera je dodjela državljanstava i pasoša tj. putovnica građanima BiH, što stvara i proizvodi brojne posljedice, pa i na ovakve naćine neisporućivanja kriminalaca i ubica, kao što je ubistvo Vedrana Puljića u Širokom Brijegu, ćijeg ubicu Hrvatska ne isporućuje nego izvodi neke fazone i navodno sudi u Splitu.
Nije on ubica!!!
Botino ima jos medija osim klixa...
Neka je curi laka zemlja, al brate upeglase vise....
''Lovac na jelene''
izvini mala.......ali moram
@Luna.Luna volio sam i ja al nedaju dušmani :-( pozz lunči , pozz sedma ;-))
PRIKAŽI ODGOVORE (16)