Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je iole pratio suđenje, mogao je odmah da shvati da mu nisu mogli ništa i da mu neće ništa. Plus, napravio je lakrdiju od svih njih. Ismijavao ih, ponizio, sprdao se sa njima.
I njeno izvdvojeno mišljenje je jedna pravnička katastrofa i bruka. Ako bude žalbe, Šešelj će se i na to mišljenje pozivati.
@munjaa popusili su mu na kraju kuvac a ova na slici je izgleda nedokarana ostala.
mito i korupcija hag institucija
@cvetasti kod nas mito dodje ko sadaka..
I da sam pametan, poludio bih
I tebe i mater ti nabijem na kurinu
A tko je taj Šeško ? Ove sudije su vrijedne PAŽNJE! Njih treba identifikovati ! Sudije koje su danas "RADILE" u Hagu treba procesuirati ... tko su, odakle su, zdravstveno -profesionalnu (ne) sposobnost provjeriti.... I imovno stanje obavezno- prije i poslije Haga!? Sudije su VAŽNI I INTERESANTNI LIKOVI !!!
Ova nana je častan sudac i znak da medžu podmuklim i krvožednim kršćanima ima još poneko da ima osjećaj za pravdu. Halalim ti, nano, nisi ništa mogla sama ućinit.
Znači da nešto nije u redu sa tom, ženom, očigledno. Nemojte misliti da je ona prijatelj muslimana.
krivo je Tužilaštvo, stalno je sudija sto je čitao presudu naglašavao kako Tužilaštvo nije pripremilo odreedjene dokaze u tuzbi
Ako je istina zasnovana na tome ko je sjedio u vijeću, a ko nije, onda ne treba nikakav značaj pridavati Tribunalu. Nije to kafana i mahala, to je proces gdje se na osnovu dokaza donose odluke o kvalifikaciji djela koja predloži tužilaštvo. Lattanzi ili ne Lattanzi je besmisleno komentarisati.
I tata bi sine
danas tesla predstavlja model 3
Ovdje je, dobri ljudi, poenta na necem sasvim drugome. PRVO! Seselj koji je cijelo vrijeme sud nazivao politickim, nakon presude ga naziva pravednim, a ne politickim. DRUGO! Cini se da ce haski sud konacno priznati i Srbi. Kako sumnjati u pravednost suda kad je vojvoda Voja konacno pravedno oslobodjen nakon sto mu se toliko toga stavljalo na teret. TRECE! Srbija se nece dodatno destabilizirati nekakvim novim zahtjevom za njegovo izrucenje. JE LI OVO POLITICKA ODLUKA I KO SE SV
Samo za Voju brata: Samo za tebe i ljubav zanosnu vracam se majci u Republiku Srpsku
usput je naguzi
Nema ovo smisla cigani srpski zakuhali rat i ubijali ljude u sloveniji bosni hrvatskoj albaniji kosovu da setaju slovodno, al neka ima pravde koprcajte se u svojoj bijedi!!!!
pa tko je normalan i posumnjao na presudu , kada su ga pustili bilo je sve jasno....
Da pravda postoji nebi bilo u svjetu ratova zato dobro je pa je karadzic osudzen ima i vanjske politke sto je u tome oslobofila seselja najvise radi velike stete srbiji mozda i svjetu pa cak mozda i novi sukob medzu ljudima greska je sto je bakir poletijo naglo stavljat tuzbu svjet je to vidio ali prema drugima dobro smo prosli. Ako nasa govna nastave ici po siriji jebace nas totalno i ovako po svjetu kad kazes bosna ljudi te gledaju popreko nema vise sazeljenja a zato smo mi krivi svi radi malo pisani arapski para sebi kopamo rupu u svjetu
Odem tako ponekad, malo na Srpske, malo na Bošnjačke, malo na Hrvatske orijentisane portale i čitam komentare. Pa to je smiješno koliko svi imaju istu priču, isto razmišljanje, iste komentare, samo što dolaze sa različitih strana. Čovjek bi rekao da je to 10 osoba koje imaju krizu indentiteta. Žalosno je to koliko smo sjebani u glavu. Nikad nećemo biti ljudi.
baš tako, ista debilna priča u tri ogledala.
@lik5 кад смо код негирања геноцида, подсети ме када сте оно признали геноцид над Србима у 2. св. рату, усташко цвеће?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto su Justiciji zavezane oči ? Učinili su to, vjerovatno, moćnici, bogovi ili tirani, a ni jednima, ni drugima nije oskudijevala istorija. Lišili su je očiju da bi im, tako oslijepljena, što odanije i što pokornije ugađala. Da ne bi mogla da spoznaje istinu, već da bi, kao istinu, ponizno i poslušnički, prihvatala samo ono što joj, posredstvom sudija, šapću i naređuju bogovi. Oslijepljena je, znači, da bi zločin proglašavala – vrlinom, lance – slobodom, a muku i patnju srećom čovječjom.