Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opa 90e se vratile u Beograd, puca se na sve strane.
Takvi su ti oni ...nemogu na druge mogu na svoje
Nisu nisad ni otisle
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa zar vise u ovakvim situacijama kada su u pitanju ovakvi i slicni likovi uopstectreba isticati da je od ranije poznat policiji i da je imao vise krivicnih djela!?.....jok, svirao je violinu, volontirao u organizaciji "Podarimo osmijeh" i bio ugledni clan Kluba nezavisnih intelektualaca.
KAKAV VODJA NAVIJAČA ? OKORJELI KRIMINALAC OD 12 G. SA 16 G. U POPRAVNOM DOMU, TRI PUTA U ZATVORU I OPTUŽEN ZA 68 KRIVIČNIH PRIJAVA! NE POSTOJE VODJE NAVIJAČA SAMO KRIMINALCI!
Ubijate se zbog fudbala e pa svasta
Ljubav prema klubu je nemjerljiva.
E ovaj nema Tursko porijeklo niti prezime
Pozivam drage bosance i bosanke,stanovnike Hercegovine,krajisnike hrabre,casne ljude svih vjera i nacija u dragoj nam BiH.CitamotuA2 i drugi njegovi nikovi iza kojih se krije su plod covjeka koji bi da nam ovdje predoci da je SDA od velikog praska na ovamo,sve stvorila.Takmicimo se braco i sestre da zajedno ismijemo sto je vise moguce ovog SDA bota i predocimo Bakiru kako angazujuci ovog bota sa njim ismijava sebe. Branimo Bosnu od ovakvih "tvoraca svemira" i laznih velicanja SDA.
Demokratski izabran vođa navijača, moliću. Ovo je udar na demokratiju u cijelom svijetu.
Stvarno me cudi da jedan takav perspektivan gradjanin koji svima moze biti primjer i odraz odlicne licnost bude upucan...
😁
Jedan Vlah manje
mashala
Fin mladič upucan38 godina .60 krivičnih prijava ni dana zatvora???????'Fina država...I onda se vlast pita kad neko uzme stvar u svoje ruke.......ili je ovo namjerno pušteno od vlasti da sa sami između sebe istrijebe.
Radio sam s jednim likom iz Bga,kaze da su place mizerne a Bg je drzava u drzavi,postenim radom obicnom covjeku tesko uspjeti,eto tako nekako
Alajbeg bre, pa turci 100%... 😂😂
Drugo ništa i neznaju...
@poglavica Neznaju, neznaju.
Gdje onaj gremlin Vulin da pojasni kako je ovo još jedan pokušaj atentata na Vučića...
Ona budala što je vozila sanke po autoputu objavila video na YouTubeu. Ovo treba prijaviti. Što je najgore omladina ga slavi...https://youtu.be/OCxQA267MDY