Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj, uhapsili ga jer je udario u vozilo interventne policije?Ko imalo prati Pantica zna da je to priča za malu djecu.Ne daj se Milojko
Ovaj ih j.ebe u zdrav mozak već odavno.
uz tebe smo dobri čovječe
Samo hapsi i trpaj u zatvor Takvi sa alkoholom u sebi su potencijalne ubice na putu.
"brojevi su ispisani sitnim slovima ".....Milojko Pantić prilikom komentarisanja utakmice .Legenda.
Ne znam ni sta su do sada cekali?
Ma kako da ne, bas on da udari u drotovsko auto... Bjezao covjek jer su ga htjeli uhapsiti a znao je sta ga ceka kad ga uhapse!
hahaahaha LUDI MILOJKO to kralju
Pantiću, Pantiću, izgleda i ti se 🚬.
Ne znam da bi bas jedna renomirana licnost poput njega dozvolila sebi ovako jedan jeftin luksuz a na kraju bi to i osiguranje regulisalo.
Milojko bi i pored svega, trebao da se sjeti 90, 91 i 93 godine i svojih istupa, zajedno sa Đurkovićem, Labudom i sličnom bagrom, na TVB / JRT-u. Poslije Miloševića je malo došao sebi. A da će njemu i svima ostalima, Slinini, namještati - hoće sigurno!
GTA Penzija
Mogao da ne pije ako već ne posti za Ramazan .