Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obadvojici dati po pistolj i brojati do 3 i koji bude brzi.
Zlikovci koji su u Bosni pocinili GENOCID na celu jedne kvazi drzave fuujjjj....!
Psihopate na vlasti su uzrokovali i uzrokuju krizu u BiH jer su njihovi sebični umovi i želja za obogaćivanjem i vlašću te osjećaj moći i nadmoći nad drugima doveli do odbacivanja starih vrijednosti i koncepta s plemenitim obavezama, ravnopravnosti, poštenja i bilo koje druge socijalne vrijednosti. Psihopatija i sociopatija se ne mogu se liječiti jer u samoj srži tih osoba nešto potpuno nedostaje - duševnost, a to je u potpunosti ugašena nematerijalna komponenta čovjeka - kao kada se ugasi svjetlo u prostoriji i nastane tama. Tako se dešava i sa čovjekom koji zbog grijeha postaje bezdušan ili se takav rađa kao prazna ljudska ljuštura u kojoj nema energije nur-a (svjetlosti). Zato naši zombi-političari i nemaju nikakvih emocija, osim glume. Psihopate na vlasti je najlakše prepoznati po patološkom laganju, nedostatku susojećanja prema drugima što se zove empatija i potpunom nedostatku grižnje savjesti, a ti kvaliteti se ne mogu povratiti zato što ih nikada nisu ni imali. Naime, radi se o totalnim duševnim mrtvacima - poput zombija. Psihopatija nije uopće bolest već jedno mrtvo stanje duše – bezdušno. http://www.youtube.com/watch?v=fTsQZ6XoVqU
Nek jedu gowna obojica isti su
Vojslav Seselj, pored sve svoje pameti i genijalnosti, nije mogao da nasluti kakve su ljudske mizerije Tomislav Nikolic, Vuk Draskovic, Aleksandar Vucic i jos neki njemu nekada bliski ljudi.
ciganska posla
https://www.youtube.com/watch?v=56nQAkfR8E8
smijurija
Krvolok tuži krvoloka