Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesna nacija na sahrani djetetu pricaju o Jasenovcu... Ovo nije normalno koliko su bolesno drustvo, stvarno nije cudo da im se dogadjaju ove stvari. Strasno😱
Koja gamad i bolesni Narod.Na sahrani propagiraju Fasizam.Jebem im Cetnicku Mater.Samo ostro sa Cetnicima
Boli nas ba briga,apsurd je da za 1360 djece ubijene u sarajevu nema dana zalosti a za djecu iz druge drzave ima.Ta drzava je to direktno to uradila a mi njima ne, mi imamo dan zalosti za njih…. Bar im Bog pokazuje na djeci kad mi retardi sami ne mozemo skontat.
Bolje da si ti umro bolidu
Kriva djecica od 13 godina sto je neko nekad u njihovo ime pravio zlo negdje? Eee fasisto retardirani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidim da se neke aktivnosti spremaju po skolama. Dzaba vam je to dok god maloljetnik alkohol bez poroblema kupi i uplati na kladionici itd... nadlezni jednostavno ne rade svoj posao!
Nista se necemo opametiti to je tragedija
Nevjerovatno! Jeste li poslušali popa? Priča o Jasenovcu na ovoj sahrani, kakva budalaština, samo šire još više mržnju. Ne mogu bez toga ni na sahrani djeteta, kakva bolesna nacija
najgori je onaj vucicev vlah koji je rekao da je djete bio inspiran islamom
Kad budete sledeći put pisali o zločinima u Jugoslaviji to ću shvatiti kao širenje mržnje
Zasto nas smarate ovim nebitnim vijestima?
Koja tragedija. Kad roditelji odhrane dijete i ne vide da ima problema
Da, ovako je Sarajevo svaki dan pokopavalo svoju djecu…ponavljam djecu!!! Staru od nekoliko dana do 15 godina! Vi vasu djecu mozete pokopati u jednom komadu, mi smo nasu skupljali lopatama. Vasa tuga je velika, nasa je neuporedivo veca!