Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZBOGOM LEGENDO!
je l sahrana ili dženaza???
Ćemali, je li zaista uopšte važno hoće li biti sahrana ili džennaza ? Zar i ovakvim trenucima moramo dokazivati kako smo nisko pali. Znamo da smo pali, ne podsjećaj nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ode jos jedna legenda... pocivaj u miru
nedaj se husnija
Ne daj**** Husnija**** Vidim da ni tebi nisu dali u skolu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedan od najljepsih vokala ikada sa ovih prostora i jedna velika dama.Usnija,hvala ti za sve. "Kazuj krcmo dzerimo " ostaje u mome srcu jos dugo,dugo...
Neka joj je vječni rahmet
Ima tome par godina kad sam primijetio da uopštoj pomami novih "zvijezda" i "zvezda" od kojih, istina je, neki i sasvim dobro pjevaju, nema nikog ni da pokuša nešto otpjevati iz bogatog repertoara Usnije Redžepove. Za takvo šta mogu biti samo dva razloga: ili njene pjesme ništa ne valjaju, ili nema takve pjevačice koja će se usuditi da otpjeva nešto njeno. I budala zna šta je od ovo dvoje u pitanju! Poslušajte "Leno đavole", "O pesmo moja", "Aber, aber kruži"... pa će vam sve biti jasno!
Nek ti je lahka zemlja ljepotice sa glasom slavuja! Hvala ti za pjesme. :( https://www.youtube.com/watch?v=v9dzMHRnQrQ&index=10&list=RDQG19z_F2oas
https://www.youtube.com/watch?v=V7DlgbpdRvo
Pocivaj u miru, garava...
Sto se kaze razrahatila se:( Nek joj je vjecni rahmet
IzvorniNKa?! =(((( Aj imena, mati! Usnija, rahmet ti dusi !!! Bila si dobar insan.
Neka ti je rahmet, ljepotice.