Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta seljak zna sta je toranj, da su ga u Sarajevu izgradili bosanci bi mislili da je dzamija jer nista drugo ne poznaju. popeo bi se neki mufta da zavija sa njega hahahahahahahahahahaha
A ocel ovdje ista bit otvoreno sem dzamija??????????????????Kad ce ta famozna zicara??????????????????Neko spomenu i metro?????????
@jaran @haha hvala vam na cestitke...jos malo pa sledi zavrsetak koridora 10,obilaznica oko Beograda itd itd samo napred Srbijo...ko nas mrzi nek crkne od muke...hvala iskrenim bosnjacima za cestitke,vi ste vise nego dobrodosli u Beogradu.
Lojavi, ti si taj koji ima duboko usadjenu podanicku svijest prema svakom okupatoru... a ne Srbin kome je drago jer se u njegovom glavnom gradu izgardio prelijepi toranj!
jest ovim paljanima drago više nego da je izgrađen toranj na centru romanije - podanička svijest
... sada ce bosnjacki primati potegnuti moj vitalni nacionalni interes.
joj papaka ljubomornih :))) sada vas vidimo s tornja, moze snajper proraditi ponovo heheehheehehehehe
Mi bolesna nacija, vi genocidna nacija.
Vidi ih, jel to komentarisete dok cekate u redu za vizu? Bolesna nacija.
Stvarno pretjerujete u komentima,ovo nikakve veze nema sa narodom, nacijom ili vjerom.Možemo samo čestitku uputit i nadati se da i u BiH nešto tako se izgradi. A vi navlili na bezobrazlug i pljujete po nečemu što nema nikakve veze sa gore navedenim i ko što neki srbi rekoše; želite srbe u BiH a ovkave kom. pišete.Ne sramotite se i pogledajte malo u svoje dvorište ko da vam med i mleko teče.Stvarno ponekad dobro razmislite pa posle komentarišite,to što nemamo dobrih odnosa sa Srbijom ovo nikakve veze nema. Moja čestitka Srbiji.
Splendid! Let me just mark it on my target map. See you soon!
haha napravi od ničega spektakl, otvorili antenu vauuuu imal barem restoran, bazen, crkva u tom tornju?
sta je seljoberi gladni cudite se kako to, odakle pare? mojne da se brinete ima se, moze se, a vi nazad na ulice da se bijete sa murijom za crkavicu...
Turci su dali ime Avala, a na arapskom znaci pregrada, prepreka
Madjarska nema more ali ima mornaricu,tako stoji u \"reci\" a ti bih mogao malo vise se uputiti,upitati a onda bih znao i napisati..............Rekoh ja,za vas a ja vas i dalje \"neruzim\"nego prepisujem bednom,ljudskom neznanju,poooozdrav Bgdboy