Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika BiH je napadnuta i bošnjački narod je trebao niti istrijebljen. Počinjen je genocid, urbicid...dolazili su dobrovoljci iz Srbije, Crne Gore, Rusije, Grčke. Tih godina Vučić, Šešelj, Nikolić su hodali po brdima oko Sarajeva hrabreći zločince da kolju i ubijaju. Niko od pripadnika bošnjačkog naroda nije napao Beograd, Novi Sad itd.
@dobroje Ne merhametli Bosnjo! Reci da nije istina. I kada su pripadnici SS Handzara bili u Francuskoj po firerovoj naredbi branili su svoj teritorij u Francuskoj.
@dis3 Sve prihvaćam što si napisao, ali ne i aliju izetbegovića, koji je BiH ostavio u amanet govnarskom diktatoru erdoganu. Dosta je bilo služenja tuđinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svih 7 debila je došlo, nitko ni rođen bio prije rata a da ih sve skupa pitaš da nabroje makar 5 od 11 točaka optužnice protiv Mladića NITKO nebi znao! Dakle izašli su vani na zimu da protestuju protiv presude a da nitko nema pojima kakva je optužnica bila?!? Pa zar to nije debilizam???
Jadan onaj narod kome su jedan psihijatar I jedan psihopata najveci nacionalni heroji.
Treba stvarno imati ozbiljan pomak u mozgu pa čovjeka, koji je direktni autor masakra u Srebrenici, na bilo koji način smatrati herojem...a Srebrenica nije jedina njegova gadost...
Bogami ja sam mislio da ce Nemanja Kusturica predvoditi mitimg podrske generalu Pampersu
Junaci ne prelaze državne granice, junaci se bore unutar njih i žive pod strašnim torturama, a ne sprovode ih.
https://www.youtube.com/watch?v=-AhwzFu82cM
Ovo su Vucicevi, taj covjek se mora zamijeniti..Njemu su jos u umu sukobi i nacionalna mrznja..Mnogo opasan covjek!
NAJBOLJI SNAJPERISTI U SRPSKOJ VOJSCI KOJI SU RATOVALI TOKOM RATA U BIH I U HRVATSKOJ SU BILI HRVATI I MUSLIMANI. ALI O NEKIM STVARIMA SE CUTI....
Uvjerio si nas. ;)
@Bruce Halter uvek je bilo izdajica. A i ko bi normalan menjao zivot u Beogradu gde se stalno nesto desava za tuzno i depresivno Sarajevo, Bosnu koja izgledao kao da rat nikada nije ni prosao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Skupili se u Srbiji u Beogradu kao da im mogu u Srbiji pomoc da ne bude osudjen hahhaahhah koji glupsoni braco moja mila. Sto niste penge bili pa u Haag otputovali i razastrli njegove slike da vas pohapse sve hahaha, eto junaka. Stavite ba prst na celo i skontajte kolko lazete sami sebe a pokusavate uvjeriti svijet u tu laz.
Ne serendajte novinarcici… saka budala koja krije lice se skupila i vi to zovete "javna podrska"
ovo uza familija samo haha stoka
Koliko su dobili djeparca da "protestuju,
sta ima, nisu svi isti?
Vidi ih , nemaju zajedno cjenera u djepu. HAHAHAHAH
ima ih kao vas u RS
Znamo mi sta vi mislite i bez ovih skupova kmetovska bagro. Sljedeci put cemo biti spremni...
mi smo i sad?
Sada ih treba tuziti u salzburu kao sto su to ucinile hrvatske civilne zrtve. VLADA Crne Gore u narednih deset dana mora isplatiti odštetu po tužbama više od 200 Hrvata koji su bili zatočeni i mučeni u logoru Morinj u Boki kotorskoj 1991. i 1992., javljaju u srijedu crnogorski mediji.