Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastala se dva govnojeda
Otišao baja na informacije,ima mnogo pritužbi iz svijeta na njegovo ponašanje, a niko ga ne želi za sagovornika... Njegov savjetodavac(glavni u srba) labrnjaš;ima obavezu obuzdati ovg neandertalca; inaće ide sa političke scene.
Od zla oca I Jos gore majke !
TREBO IM JE BAKIR POSLAT PO BAKLAVU I ŠERBE.DA IM BUDE JOŠ SLAĐE DRUZENJE
Otiso dodik na bajram kod vucica mashallah
Otisao da podjele bajramsku radost. Nije sala 600 godina porodice im slave bajram.
Ode Dodo da utanači preseljenje u Beogradski pašaluk ( iliti Srbiju) sa kompletnom rodbinom i saradnicima. Po mogućnosti mi bi komplet zgradu blizu ratnog zločinca Biljane Plavšić pita DoDick.....
Ode dodo na bajram
Sto se i dudo nagleda svijeta obidje sve od Laktasa do Beograda.
Ode da mu Vicic isprica za Kosovo. Sta se mora mora se
Dudko dobio cir na guzi pa otisao do dr Kucica da mu pogleda😂
Odnio duduke baklavu za bajram
Ode Mile po Bajram-banku
I Vucic se je zapetljo po svijetu i zamlji u svojim nebulozama i neistinama koji i ne razmislja dokle je po tim stvarima postao poznat, a u tim relacijama Mile u svojim neodmjerenostima korespodencije sa svijetskim predstavnicima je presao sve mjere, a sad se je malo zapetljo na sve strane a u RS-u je nastala guzva, pa tesko da mu i Vucic moze sta pomoc
Predsednici... I vi ćete ovako poturci.. Ali sutra.. Malo sutra.
Od svih svijetski pravaca Mile ostaje opredjeljen samo i iskljucivo na relacijama Beograd i Moskva, a da li ce kao buduci clan predsjednisva nesto mijenjati o tom se jos ne izjasnjava.