Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
također bi bilo lijepo da se neko iz Beograda oglasi povodom dana ubijene djece Sarajeva, uvijek smo mi oni koji se suosjecamo
Trojka pravi dan žalosti za Beograd ali u Kantonu Sarajevo ne pravi dan žalosti za 1601 dijete Sarajeva nego jedva dan sjećanja. Muzika i koncerti i predstave - sve to može na dan sjećanja na ubijenu Sarajevsku djecu. Zar Trojkaši dijete nije dijete? Ili su gazde rekle da je BG 8 djece važnije is 1601 djeteta Sarajeva? Zašto zastave nisu na pola koplja radi Sarajevske djece?
5 maj je dan sjećanja na 1601 ubijeno dijete Sarajeva. Sramota da to nije dan žalosti u Kantonu Sarajevo a u Beogradu murali ubica djece Sarajeva još uvijek vise po zidovima. Naravno da je ljudski podići glas protiv nevinih žrtava u Beogradu, ali ovakav detalj pokazuje servilnost Trojke i ponižavanje žrtava agresije. Sram vas bilo!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sućut roditeljima Sarajevske djece, kao i sve one djece stradalim zločinačkom rukom
Konaković je otišao kod Dodika i Vučića ipak naša djeca i žrtve nisu bitne koliko njegova fotelja i pozicija.Kod nas ne postoji niti će postojati političar da u sebi ima nešto ljudsko i da radi u interesu naroda.Sretni su svi koji su mogli otići da ne gledaju ovaj jad.Za šta su nam očevi izginuli?
El Fatiha ...rahmet im dušama
Sad ce onaj uhapseni "vehabija" platiti za ove masakre
Vjerovatno zato sto ih ucite u skolama da velicaju krvnike i da ih nazivaju "herojima", djeca se osjecaju tako, smatraju da je normalno pociniti masakr jer to uce od vas, svojih roditelja, medija....
Dan žalosti za Beograd ali Trojka u Kantonu Sarajevo ne pravi dan žalosti za 1601 dijete Sarajeva nego jedva dan sjećanja. Muzika i koncerti i predstave - sve to može za dan sjećanja na ubijenu Sarajevsku djecu. Zar dijete nije dijete, Trojkaši? Ili je ipak gazda reko da je BG 8 djece važnije is 1601 djeteta Sarajeva? Zašto zastave nisu na pola koplja radi Sarajevske djece?
Benkica streljane šestomjesečne bebe Amile iz Srebrenice, "leša broj 172". Više od tri decenije u srbiji se planski i pažljivo gaji MRŽNJA. Ništa bolji nisu ni njihovi rođaci sa sela
Za zvjerski mučenog i ubijenog najtalentovanijeg košarkaša Jugoslavije Edina Salaharevića iz Vlasenice, za Želimira Vidovića Kelija, fudbalera FK Sarajevo, rukometnog reprezentativca Jugoslavije, sarajevskog Srbina Gorana Čengića koji je ubijen pri pokušaju da zaštiti komšiju muslimana, za mučki ubijenog Srđana Aleksića iz Trebinja jer je stao u zaštitu "Turčinu", za 1601 sarajevsko dete..
hocel i u Sa ?
MRŽNJA prema svemu različitom,mržnja prema onima koji ne žele i ne znaju da mrze, mržnja prema onima sa drugačijim mišljenjem, mržnja prema Srbima koji nisu dovoljno "veliki Srbi", mržnja prema Crnogorcima jer ne žele da budu Srbi, mržnja prema Bošnjacima jer su "zaboravili da su ustvari Srbi", mržnja prema Hrvatima "jer su ustaše", mržnja prema Albancima jer su Albanci, mržnja prema Vojvođanima "jer su Mađari i ustaše"..
haj ne kopiraj
Treba nama jedna peticija da se ugase komentari na klixu, koliko mržnje, mentalnih bolesnika, stvarno vam je vrijeme da posjetite psihijatra niste otkad bili
@useru...boby44 haj ne kaki zdravi...
Na srpskoj televiziji se moglo čuti da je djete koje je počinilo masakar moglo biti nadahnuto "islamskim terorom" zato je u Beogradu uhapšen jedan Bošnjak koji se dovodi u vezu sa terorističkim organizacijama?????
Ko je porušio preko 2 hiljade vjerskih objekata Bošnjaka da se ne zaboravi svi znamo bolesna nacija i njihovi rođaci sa sela