Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim mirise mi klix ovih dana na maru nenormalno
meridžuana jea
nisu svi srbi cetnici ima i narkomana
Ne prdi buraz stare ti,nisu svi Srbi cetnici
Bošnjak sam i imam bruku drugova Srbijanaca Srba,pretezno su svi kriminalci i ujedno extra karakterni i odani momci.Pa eno samo vidi Lakija u Zikinom slucaju,dobi momak robiju,i posteno nek odgovara sta je uradio,al on suti i jos stiti Ziku,pravi drug i kad je lose i kad je dobro.
slazem se brate
Eh fala bogu nek BiH još nije potpisala suradnju sa EUROPOLOM !! Za naše bolje sutra. A Srbija navalila ko sivonja na kandidatski status. ETO JOJ SAD STATUSA !! Nema više eksporta praškastih proizvozda na zahtjevno evropsko tržište !!
A DOK SE potpiše i za BiH neka slobodno svako selo šmrče bijelo !!
Debilizam, dok je u nekim drzavama dozvoljeno konzumiranje marihuane, u drugima ces da budes kaznjen zbog upotrebe iste. Pa sto onda ne zabrane alkohol koji je mnogo gori uticaj od marihuane. Mnoge porodice su unistene zbog alkoholizma, mnoga ubistva i tucnjave su izazvane zbog kurecnja posle konzumiranja alkohola, mnoge saobracajne nesrece sa smrtnim slucejevima takodje zbog alkohola. Nabijem ih na debilna pravila...
Bravo odlicno si rekao
e svaka cast, sad ste rijesili pravi problem. idioti