Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sve ratne zlocine i genocid bolesnog srbizma treba pravda i tuzit ce se srbija dok postoji,nema zaborava ni oprostaja! @podrska Bosanac!
To vam je svrbski lobi. Cim se desi nesto nepovoljno po svrbiju odma se nadje neki strani zvanicnik da kaze nesto lafo neutralno, a u korist svrbije. Ovaj je lafo neki strucnjak za medjunarodno pravo, a vamo govori kako ne treba traziti pravdu, i o navodikao razlog to sto je proslo mnogo godina i da su dokazi manje jasni.
Za Administratora. Zasto nepustate moje komentare kad nikoga nevrijedjam niti koristim psovke, vama neodgovaraju realni komentari koji su upereni za odbranu BiH. Posto imam jake argumente zalicu se Raku da vam ukine i vijesti i komentare.
Koji si ti kreten, boze sacuvaj! Jadan ti i svi oko tebe, svi sto te srecu na ulici, i sto imaju tu nesrecu da te poznaju. Nemoj samo da se razmnozavas. Zivi svoj propali zivot dok ne crknes i neka se na tome zavrsi. Samo bez potomaka.
Cuj pohvatali SVE ratne zlocince u BiH... Tek ce sad da se krenu hvatati ratni zlocinci iz tzv. Armije BiH
Je l\' besje ti stone?
Pipo, popu.sio si jednu havanu, debelu, veliku...sad predji na manje kvalitetne, ali ne dobre za zdravlje. I smanji dozivljaje, opet ne dobro za zdravlje. A govorili su doktori, ne Pipo, ne dobro za zdravlje, al ne slusa Pipo. Samo pravi cirkus.
Skupa pamet.
Pocelo je u Vukovaru zavrsilo u Srebrenici!DON\'T FORGET! BiH4EVER!
@King Tvrko potpisujem!svaka ti je rijec puka istina!Neg ja bih da opet nasa drzava tuzi nacisticku krvolocnu srbiju,ako nece drzava onda gradjani ,nek svz zrtve srbskih zlotovra i krvolocnika zajedno tuze,potpisu i plate kolektivno najbolje advokate i tak ce mozda nesto uradit,od politicara ne cekaj,debele fotelje i pljacka drzave i naroda su samo njima u korist!PODRSKA Hrvatskoj a i nasoj Bosni i Hercegovini!TUZIT i ubit nacisticku krvolocnu srbiju u srz PRAVDOM!Ja nikad necu zaboravit lice srece i olaksanja kad je izdajnik tihic cuo presudu u haskom sudu da srbija nije kriva za genocid i td u BiH-i,izdajoco tihicu ne zaboravljam i moja ce djaca i praunicu znat ko si i sta si! BiH4EVER!
Pa naravno da je Smrdija kriva za sve ratove na Balkanu, i naravno da sadašnja vlast Smrdije ŠTITI ratne zločince. Kako to?? Pa tako što su SVE DRŽAVE ex SFRJ, (posebno Hrvatska i Bosna i Hercegovina) pohvatale i predale SVE ratne zločince (i optužene), ali Smrdija to nije učinila!!! Zašto?? Zato što ratni zločinci Srbije-Smrdije ZNAJU da je njihova Smrdija DIREKTNO izvršila AGRESIJU na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, pa Smrdiji nije u interesu sa se pohvata gamad kao što je Mladić-PlČlĆ. Tužba za GENOCID koji je Srbija NESUMNJIVO POČINILA je odlična stvar, i proizvela je puno toga pozitivnog. Podrška Hrvatskoj koja je pretrpjela genocid od Srbije.