Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kruno duso, kad skutori dodju na plazu na peljescu, svi ostali se kupe. stavili su wc kabinu na jednu plazu. komentar hercegovke (iz zapadnog dijela): \"e ne bi mu ja isla u ovo - pa nisam u parizu da ti idem u wc!\"
podrzavam ovo potpuno. totalno je bespotrebno trositi toliku vodu bezveze i zagadjivati samponom.
A seljaka to jos ne cu ,jos ce manje bit turista
super manje baliya na jadranu, europljanima 2 kune ne predstavljaju nista al bar ce bit manje poturica :)
Ja sutra laganini na more kod komsija u Cro. ... pa malo vina, malo prsuta, malo ribe, pa malo gledat\' u pucinu i tako cijelu sljedecu sedmicu... patnja ziva. Nekako mi ovaj i ostali portali nece nimalo nedostajati... ali opet\' mozda i hoce, al\' izdrzace se nekako... mora se stas\'.
Ćeri štoš se tuširat kad izaćeš vode bogati?
Zagreb-Tunis..... Osijek-Tunis....hmmm što li.... SUNČANI ODMOR d.o.o. Ulica Smičiklasova 19 10000 Zagreb http://www.suncaniodmor.com
Ima li ovdje iko normalan??? Seljadijo jedna obična, garant ste od onih koji ponesu roštilj u prelijepu prirodu i onda svo smeće ostave tako na livadi, jer \"pokupiće neko\"... Smeta vam što se na Boračko jezero naplaćuje ulaz - a od tih para se plaćaju ljudi da idu okolo i skupljaju vaše smeće. Ovi dole su pametni, hem neće biti blatnjavih i sapunjavih plaža, em će papak razmisliti prije nego što bukvalno sjedne ispod tuša jer mu je tu dupetu ugodno (viđeno na plaži u Tučepima). A da ne govorimo o uštedi vode. Razmišlja li iko ovdje o ekologiji? A ne znam ni što pitam, pogledajte samo kakve su nam rijeke i korita i livade. Ako nema mina, ima plastičnih flaša, limenki i konzervi paštete, mamu vam seljačku... I ZRAK vam treba početi naplaćivati, jer jedino tako ćete početi razmišljati dalje od svog dupeta...
za mazlimane 4 kune :)))))0
Ja vec napisa da mi od ove sezone ne primamo domace goste, samo strance pa makar nam propala sezona ili dvije
Raja, idite na ljetovanje u Gornju Maocu i Gluhu Bukovicu. Jest da nema tuseva, ali pred svakom kucom ima stara kada.
MALO STE POBRKALI LONCICE SUSJEDI,NIJE BITNO KOJE SI VJERE KO CE DOCI KOD NAS NA MORE DOCI CE,KO NECE NEMORA KOLKO PARA TOLKO MUZIKE,STARA POSLOVICA KAZE TAKO IMA TIH TUSEVA SVUGDJE OVDE SE NA TO PALITE KODA JE NEZNAM STO,KO CE PLATITI PLATITI CE I GOTOVO,NIJE SMAK SVITA A OVI STO HVALE TUNIS,RODO LIPO JE TAMO BIO SAM,JEFTINO LIPA SPIZA,ALI RODO U ZICI SI,ODES MALO VANKA I NIJE TI BAS SVE JEDNO TUNIS JE OK ALI TURSKA E TAMO IZADI VANI PA VIDI U HRVATSKOJ TI IDES DI OCES I KUDA OCES E TO JE NASE BOGATSTVO,A TUNIS JE OK TURSKA JE OK,ALI RODO U ZICI SI,MI BALKANCI SE VOLIM O DRUZITI SETATI DA VIDIS DI SI DOSAO A NE BITI U ZICI AKO VEC GOVORITE DI JE LIPO ONDA JE U INDIJI LIPO,E TO JE ZEMLJA,A TUNIS TO JE ZA ONE STARIJE GOSTE ILI TAKO ZVANE HOKEJASE KOJI SAMO SE KUPAJU I SUNCAJU POZ
evo pogledajte alternativu ovdje...http://www.visit-bih.com
Bošnjak sam, i rado posjecujem Hrvatsku (kao i vecina Bošnjaka) i volim tu zemlju jako !! Imam od tamo mnostvo prijatelja, koje jako cijenim !! PoZdRaV iZ BiH zA sViJu;)
pa sad uskracuju i ulazak u more,..jer ja npr.danas udem 5 puta u more,ja se moram svaki put istusirati,jer ne mogu biti u onoj slanoj vodi ..neugodno mi je...znaci 10 kuna mi treba za baciti svaki dan...bezobrazno..