Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi kapetan, a ne ko onaj italijanski pican koji je prvi pobjego kad brod počeo tonuti
E to je kapetan.
Svaka cast za kapetana! Uvijeknse sjetim onog talijana sto je prvi zbrisao sa broda koji tone i zove ga admiral i kaze vrati se na brod ovo je naredba, a on laze na brodu sam (a on u camcu za spasavanje) 😂😂😂
Šta je sa izbjeglicama, jesul spašene i smještene na sigurno ? U BIH naravno jer je to tursaki brod !
kub - eno him kod Mostara smještaj spremili. Imaće pravo da u Oktobru glasaju!
Ima se, može se.
Ovo jer nisu po munarama vikali : Erdogan, Erdogan! :)
Srbi i Turci suse i pored neprimjetenog međusobnog klanja kao vitezovi poštovali do današnjeg dana! Iako su od srpskig glava vitezova saČegra napravili Ćele kulu, spomenik koji nijedan narod nema, poštovali su hrabrost i djelo viteza Stevana Sinđelića. Čast kapetanu turskog broda!!!
I na Segetu su ispostovali junastvo viteza Zrinskog. Svaka cast kapetanu nije kao onaj zabar prvi nagulio i to sa cruisera punog ljudi.
Dobro je , imam camac .....
jer kada tone brod uvijek prvo pale misevi, a kapetani iskusni na druge ce misliti
nedaj se ines
Wikipedia opisuje otok Jabuka zastrašujuće: Kako se u njegovom crnom vulkanskom stijenju nalazi magnetit, čim se brod približi otoku, magnetska igla kompasa posve ¨poludi¨ pa inače korisna navigacijska naprava postaje suvišna. Jabuka je zapravo strma, mjestimice okomita, 97 metara visoka klisura piramidalnog oblika, gola, surova i gotovo potpuno nepristupačna osim na malom području s jugozapadne strane, ali i to samo za mirnog mora."
Kakav kompas i ostale primitivne naprave, danas se moreplovci orijentišu pomoću Sjevernjače.
Ovo je kapetan! Svaka mu cast!
Cim neka vijest koja samo spomene Tursku odmah ispliva abnormalna kolicina kompleksa i uvreda. Mozda je vrijeme da se uradi klasifikacija novog oboljenja vezano za Tursku/Turke. Ako nista pojedinci bi trebali odma ispit terapiju za zeludac, flaster preko usta i odmaket se od tastature. Bolesnici lijecite se.
Ovi sto kmece, u turaka se ima sta potopit a mi mozemo samo na tv-u gledati i opet se rugamo nekome.
zar to nije srpsko more??