Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A juče pišete nema žive duše na Jadranu sve otišlo home plaze prazne hebo ja mater ako ste vi normalni,šta vi koristite to bgt ?
Nekako je loogicno da za viken bude vise ...
Nek nam preporuce dilera izgleda da je dobar :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
........sad je tek milina na moru.....mir, tišina, nema gužve.......tko može neka uživa........
.......rekao kalif da nema ljeta i to zakon......jel tko sandžo......
Ja sam za more i trošenje para ,ali u Neumu. Prestanimo puniti budžetske rupe stranim državama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta ce te vi u hrvatskoj fatajte se turske
evo uzivo http://www.livecamcroatia.com/kamere/splitsko-dalmatinska/baska-voda-plaza-web-kamera-weather-cam/
Raja ja sam trenutno na moru,boga mi poprilicno je puno vrlo moguce i zato sto je vikend. Na granici se ceka oko 40 min.
Slike su od danas.Na cetvrtoj slici okupili se oko covjeka kojh se zamalo udavio.spasioci veze nemaju.Ni hitna se nije proslavila.slabo je organizovano ,zato cuvajte se.
Tako klikse... ''August'' nije ''Avgust'' nek ste i vi jednom naučili...
u baškoj vodi i u široj okolici niđe džamije!!??
Pa?
Ja klanjam u sobi !!
Dobro baaaaaaaa proslo proslo ko da je posljednje ljeto
Masno rođak!
Sad je najbolje. Nema toliko gužvi na plažama, i more je super Ni pretoplo, ni prehladno nego baš taman. I najbolje od svega je to što se mi koji živimo u primorskim krajevima možemo kupati još duboku u 9. mjesecu jer se more sporo hladi, naravno kad su sunčani dani.
kraj ljeta ,valja u školi
recite novinaru kad krene kući s mora da uslika koju sliku kolone na granici, udesa na ivanu i imatr maksimum vijesti od necijeg privatnog ljetovanja
Kraj i tacka..a da li ce biti zimovanje?
eh,to je pravo pitanje,ko znaa
Ja msm da hoce :)
zbogom more,zbogom more,odoh u planine....
...lijepi naš jadran :)
Sandžo bi na more ali u Palestinu Siriju i sl egzoticne zemlje. Mora ponijeti samo prsluk, ne onaj za plivanje, ako me shvacate.