Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shvatam ja BG je veci sve to privlaci ne samo stanovnike RS nego i F BiH..Ipak, ipak meni sentimentalnoj budali Sarajevo je najlepsi grad na svetu, uvijek bilo i bice. Veliki pozdrav za sve Sarajlije za sve ljude dobre volje, evo jedne od Tife -- Dani bez tebe -- https://www.youtube.com/watch?v=9x14YwzZkNs
Nekom je i njegovo Visoko u emotivnom smislu na prvom mjestu. Ali Beograd je objektivno gledano jedini grad na ovom jezickom podrucju koji moze po velicini, duhu i uzurbanosti da se svrsta u rang metropole.
Ovi domaci Srbi tu i tamo skoknu do Bg da bi se nadisali cistog srpskog vazduha, bre...
fanaticos1 Dobro de, idu da bi se nadisali bosanskog vazduha, je li sad OK?
Akcija !!! Citajte Klix iz svojih toplih domova. Povoljno prodajem drva. 061796270
Cetvrti?? Moze komotno: 1. Crnogorci 2. Kosovari (Srbi) 3. Hrvati (hrv.drzavljani, Srbi iz HR) 4. Bosanci (RS) 5. Rumuni
E jadna li je ta zemlja gdje su joj Bosanci medju najbrojnijim gostima.
@vojvodamisicz jaci ste vi autokefalonci haha. Sta ima u Bgd, seljakluk na splavovima. Ko tu ide, raja iz regije.
Ne mogu bosnjaci biti autosovinisti, to je pojam koji su srbi sami stvorili da bi opisali sami sebe
NAročito su brojni turisti SA ROMANIJE, koji u uzvratnim posjetama nakon 1993, ostavruju veliki broj noćenja iz razloga jer se više i ne vraćaju nazad !!!!!!!!! A vojvoda ROmanisjki Nikolić kad se vino snašao što ne bi pomogao i svojim SABORCIMA iz napada na Sarajevo ???
Vojvoda je više za šljivu ;)
misliš turisti iz dženosajdne tvorevine
Niko nema ko sta Srbin imade, Srbin ima samo kad komsije pokrade!
Memorandum SANU Kako pobiti sve komsije na Balkanu
lepi beli grad......:-)))
Hajd to trece i nekako, a prvo i drugo nikako
@maximus75 kako kome.... kada god sam otišla, a otišla sam mnogo puta, bilo mi je super...