Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi moji novinari, temelji zgrade se ne \"udaraju\", nego postavljaju. udaraju se bokseri.
sto li ovi turci ne ulazu u bih nego glume bracu a ni marke da uloze
Vidjet ce mo koliko ce Albance voliti, sa njima su kola vodili al i tome ce kraj doci.
biznis je biznis...dok se kod nas nategne, potplati, doplati i iznese 380 756 dozvola i uz to cekaju ljetni odmori sve investicije odose u druge zemlje. Kod nas se prvo treba stanje mjenjati i desifrovati politicka situacija pa ce biti jos vise ulaganja Uz to u Makedoniji ima osrednji broj Bosnjaka a jos veci broj Albanaca pa je moguce da oni ovo ulazu nazad, a Makedonci inace ne podnose Grke, Bugare a ponekad i Srbe...;)
@ pasa ,jebale te donacije nema od toga hljeba ...ulaganja su bitna , donacije odu politicarima .
Mhmed paša Sokolović je bio prvi kod tri sultana. Ko je gradio po ovim krajevima trvrđave, mostove, bezistane, musafirhane, čaršije, vodovod, puteve.....? To što ste vi po Srbiji i Slavoniji porušili sve što podsjeća na Turke je nešto drugo. Obnavljaju i danas samo nije medijsku popraćeno.... \"Tako su, prilikom prošlogodišnje posjete delegacije Općine Gradačac prijateljskom Sivasu, na sjednici Skupštine grada odobrena sredstva u iznosu od 500.000 € za izgradnju Kulturnog centra u Gradačcu. Obzirom da je finalizirana urbanisitičko-građevinska dokumentacija, kao preduvjet za pristupanje realizaciji projekta, na red je došlo potpisivanje dokumenta o implementaciji donatorskih sredstava.\"
Davno sam ovdje pisao, a i opet cu: samo se okrenuti Njemackom i Austrijskom kapitalu i taj kapital pustati u zemlju. Turci su nam prijatelji i neka tako i ostane najbolje je!!!!!
Zato što vam Turci nisu braća i boli ih ona stvar za vama. Samo gledaju svoju korist kao što su gledali i prije 500 godina, kada su 400 godina iz ove zemlje izvlačili sve što je bilo vrijedno, a ostavlili praktično ništa. Razumijem da ih volite jer ste od njih preuzeli vjeru, ali isto ste mogli dobiti i na mnogo lakši način, bez da ovaj dio Europe bude unazađen za ostatkom par stoljeća.
znam da je dobro investirat i sve to,ali može mi ko objasnit kako će se te pare vratit Turskoj,hvala!!!
Ko bi bio lud ulagat u zemlju gdje bradate spodobe pucaju kalašom po gradu
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ? mozda hoce makedonci da vide dalje od makedonije?