Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno mi je da su se potukli u Brčkom, al što brate u Beogradu :D
četalji sa ozrena navijaju za tuđmanov anticetnicki partizan dok romanijski navijaju za antikokardašku crvenu zvezdu. moj boze kako su jadni! bas onako kao kad slave naguzivanje na kosovu tako i slave anticetnicke nazive :) nomadi nemaju sta da slave, nemaju pobjede, heroje, cetnicke klubove, slavne licnosti...nomadi balkanski nemaju nista!!
u teslicu se potuli navijaci sitija i unajteda
jedan grobar je tesko povrijedjen u komi je , neki portali cak govore da je i umro .... ovaj nas fudbal balkanski je propao ko kauč !
Potukli se u Brckom kod radara - svi uslikani ... bravo mozgovi xD
zakrzljali mozgovi sa balkana idu se tuci
sjecam se vremena kad je moj stari navijao za crvenu zvezdu jbt,nekad davno,,odoh ga malo meziti za ovo da vidim hoce li sta reagovat, mada sumnjam :):)
nadam se da se u brckom kolju nozevima i rokaju bombama
Ma jok to su samo balije radile.
...šljam...
havarijahajvani
udrite se da Bog da se medjusobno porokali pa jedan ne ostao
Ajde poljubi spomenik I pitaj se sto imate spomenik osobe sto je pobio vise muslimana nego kuga.
oni ce ti porokat sestru u buljetinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)