Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami ste vi svi senuli, jebes balkansku gamad, sve vas treba eutanizirat... jedan narod ste svi, a svi se toliko dijelite, umjesto da prosperirate ka vrhu kao jedna ogromna svjetska sila...
Zivio Thompson. Slusali smo tvoje Cavoglave za vrijeme presudnih dana bitke protiv srbo cetnika. Da nije bilo Thompsona i patriiota ka njega -danas be sve bilo srbija i rs i rsk. P*** vam materina ovdi svima koji nesta imate protiv nasega grge Thompsona. Zar ne primjecujete da cetnici ovdi dolaze, peistavljaju se kao Bosnjaci i onda ka Hrvati pa onda ubacuju kost izmelju ova dva naroda. Zapamtite cetnik nije jos iskorienjen. To mi je moj djed rekao koji je bio casnik ustaske NDH i ponosan sam na to. USTAAJ ANTE DOMOVINA ZOVE> ZA DOM SPREMNI!!!
Za ovog sto se podpisa sa : Spomenicar 1 TAKO NESTO NAPISATI MOZE SAMO ONAJ KOD KOGA JE DEBELO GUZNO CRIJEVO NA VECEM STUPNJU INTELEKTUALNOG RAZVOJA OD VELIKOG MU MOZGA .
Drogba, stvarno si bistar. Bas si sa Bistrika.
hrvati su najveci fasisti u evropi I tih par srpskih i zidovskih organizacija sto tamo protestvuju su samo potvrda toga.. srbi us bili jedini antifastiti u 2 svjetskom ratu [od 41 do 43 90% partizani i 100 % u cetnicima [slagali se mi sa tim ili ne ali amerika je dala NAJVISE DRZAVNO odlikovanje Drazu Mihajlovicu, to sto su oni poslje vrsili nadilje nad muslimanim u bosni je poslejdica toga sto su ovi bili u ustasama i domobranima]. tako da srbi nemaju sta da se dokazuju.. usput u mojoj familiji je jedan narodni heroj i par generala..vjerovatno vise doprinjeli anifastitickoj borbi nego svi zajdno na ovom poratalu
bar hrvati brinu o ugledu i antifasizmu, a ovi sa istoka ...
drogba ti si najveci debil na internetu, jasno? hehhe stupidooo
Lijepo sto neko od Hrvata brine o casti i ugledu njihovog naroda. Ne kontam samo zasto se Bosnjaci toliko brinu oko toga. Neka im ga. On im je slika i prilika. Trebaju Bošnjaci da su ponosni što među svojim redovima nemaju Thompsona i što su nam estradni umjetnici svugdje dobro dosli. To govori nesto o nama, a ala-thompsoni o njima. Ako su im oni ponos... pa dobro, to su oni, šta drugo očekivati.
Ne bih uopce komentirao gospodina Thompsona protiv kojeg nemam nista osobno ali nije trebao izazivati publiku na skandiranje \"muftija pederu\"...Ako u ovoj drzavi postoji genocidni etnitet tzv\"RS\", cetnicki ravnogorski pokret sa sjedistem u brckom, SPONA ili kako se sve zovu te cetnicke organizacije te SDP i razne druge komunisticke zlocinacke udruge,i mnogi drugi...Gospodin Perkovic je humanitarac u odnosu na njih jer sa njima se ne moze nista usporediti!
Sada se mi kao trebamo sekirati zbog Hrvatske, a kod nas fasisti koji su prije samo nekoliko godina pocinili genocid imaju vlast na pola drzave, i to odobreno od samih zrtava genocida, tacnije od cetnickih jataka koji predstavljaju zrtve genocida. .