Komentari (363)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stani pa zar nije terorista on?
zasto terorista? da je usao u kafic uzviknuo Hristos se rodi, pa zapucao onda bi bio... ubistvo policajca u zvorniku je terorizam, a ovo ne!
@skywalker5 ni u zvorniku nije uzvikivao vjerske poklice,to je laz
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Cisti terorizam
znas li ti uopste sta je terorizam?!
@skywalker5 To ti je ono kad uzmes kalas pa ga rasisris po kaficu ...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vi ocito ne znate definiciju terorista i genocida .Bosnaci uzmite malo knjige u ruke.
Najnovija epizoda Lud Zbunjen Normalan https://youtu.be/bI2m5HPviLs
GTA Zitiste
Omladino, nemojte ici u kafane. Nikad ne znate kad koji ljubomorni muz moze da vas ubije. O mladici, manite se udatih mogli bi ostat bez glave. To bi bila poruka ovog clanka. Ozeni se brate i uzivaj u kucnom ambijentu u vecernjim satima (a i jutarnjim bogami). :)
Sta bi tek uradio da je vidio sadasnju zenu ...
Nemaš ti druže toliko metaka koliko je ona imala partnera iz kafane. pozz
Svaka Srpska porodica u BiH i Srbiji ima automatsko oružje u kući.
nije tačno, mnogo oružja se drži zakopano u zemlji.
Ubica je dosao iz Bosne devedestih..
Izbjegao je iz Hrvatske. Bio je dijete tada.
@gazi.bengazi dogovorite se odakle je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li je moguce? Pravoslavac terorista?
Zatvorite komentare Klix. Zar ne vidite i sami sta vas bolesnika cita
ne seri
@bond071 Osjecas se prozvanim mozda?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Morbidno je što se svaki zločin politizira.Stićem dojam da na Klixu čuće sami nacionalisti, šovinisti i nacifašisti, koji jedva čekaju da ospu sa svojim bolesnim salvama po svakoj temi.
Kad je ubijena djevojka Arnela niko nije rekao da su Bosnjaci teroristi. Nije bilo razloga. Lupate gluposti da cim nesto musliman uradi da je terorizam. A ovi jedva docekase da sad kazu kako su Srbi teroristi od frustracije sto su muslimani satanizovani i sto je ona fukara neki dan prijetila na bosanskom. Rade kompleksi.
"Siniša je u bašti video svoju bivšu suprugu Dijanu (30) kako sedi sa novim dečkom, vratio se kući po oružje i ubio nju, njenu drugaricu Jovanu Popović (20), a zatim nastavio da puca po okupljenoj masi...." Jedni objavljuju da je ubio bivsu suprugu,a vi pisete da je ubio suprugu.U svakom slucaju,mogu osjetiti njegovu bol i frustraciju zbog prevare, ako je bio prevaren, ALI ubojstvo NEMA OPRAVDANJA.Svima nama koji smo ikada bili prevareni savjetujem ,ne okreci se samo PRODUZI DALJE!
I nije terorista.
@jajce Definicija kaze , "teror (iz latinskog terror, terroris, strava ili užas) je sustavno i često naizgled planirano širenje straha i užasa kroz provođenje ili prijetnju nasiljem kako bi se ljude učinilo poslušnima ili pokornima. Korištenje terora za postizanje političkih ili ekonomskih ciljeva naziva se terorizmom." Rekao bih da je bio obicni ljubomorni ocajnik !:(((
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto bi na ovakve komenatare neko Bosnjake dozivljavao dobrim narodom? Jos razaman a oni se raduju masovnom ubistvu, sto znaci da su i ko vjernici podbacili. U ratu jeste bili zrtve. U miru ste takva olos i marva da je to neopjevano.
Ovca nakon dovoljno zlostavljanja postane Vuk. Srbi skuhali, pa srbi i pojeli sto su skuhali. Neka ovakvih vijesti, citavo jutro sam s osmjehom proveo otkako sam ovo procitao
Osmijeh na smrt 5 ljudi koje nisi ni poznavao. Ovca si ti jos uvijek. To se zove zatucanost do p. materine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Saznao rezultate popisa stanovnistva u Bosni i Hercegovini.
Zaboli bas Srbe tamo uvo za BIH i njen popis ;)