Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta se ovo desava po srbiji ,jesu se ogrijesili o bosnu ali ipak nije normalno da im omladina ovoliko gine ,zali boze mladosti -dajte molio bih vas da se malo smirite ne gubite omladinu-zalosno
A što Klix briše komentare kad se napiše da njihova omladina ima pojma o tome šta se dešavalo ovdje prije 30 godina! Baš ste providni!
Kako maturanti sa 16 godina
bili drustvo valjda
tik tok generacija. al mozda u neku ruku to i nije lose. pirordna selekcija ce isfiltrirat one najgluplje.
Prije obučeš nešto svečano , lijepo ,odeš na proslavu mature , zabaviš se , malo popiješ da se opustiš , možda neki ples sa djevojkama i kući . Danas je to omladini na žalost malo pa traže neke senzacije kako bi bili zanimljivi vjerovatno na društvenim mrežama. Roditeljima neka je Bog na pomoći a mladićima neka je laka zemlja
Prirodna selekcija
Žalosno bez obzira na stav Srba prema našim žrtvama
Neka Trojka odma Proglasi dan Zalosti u cijeloj drzavi a neka sute o Tuzlanskoj Kapiji Srebrenici Markala itd
Ma ja treba samo sutiti , i na kraju da kazemo Bosnjaci su krivi i za Kapiju i Srebrenicu i Markale radi takvih ko.ti to nam se i desavalo Šuti i Trpi !