Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pratnja neki malo \"jači\" vozači...utek\'o im sa škodom...
Ma raja iskoristava njihove rotacije,pa se privale,a Smrdi odma o ugrozenosti...
Po poslednjim saznanjima MUP-a Srbije obezbedjenje predsednika je uskocilo u prvi tramvaj i reklo vozacu:\"Prati onu skodu!\" Istraga je u toku.
Ljudi, pa ko je očekivao ovakvo ponašanje Vučića i Nikolića? Pa ja da sam znao da će ovako da vode zemlju, glasao bih mnogo, mnogo pre za njih. Definitivno sam odlučio da glasam za njih kada su se opredelili za EU. To je ono na čemu je DS imao hipoteku, i na konto te hipoteke proneverili brdo para. Sada kada više nemaju jedini tu hipoteku sada ce da im se sudi uz blagoslov EU, koja je ranije morala da žmuri i da ih podržava kao jedinu značajnu političku partiju koja se deklariše za EU tj, kao proevropska stranka u Srbiji. Više nije tako i vreme je da narodu vrate pare.
Zašto bi konsultovao neko sa njima? Izgleda da je mržnja među narodima ponekad toliko velika da druga strana ne razume šta se htelo reći. Vi mislite da mi vas mrzimo, pa sada treba da razumemo vašu rečenicu, ako je čitamo između redova. Izgleda da treba da pronađemo neko skriveno značenje. Ja zaista ne razumem ovu rečenicu da se treba konsultovati sa Tadićem i Šešeljem. Koliko god da smatram da je Tadić loše vodio državu, on je nespojiv sa Šešeljem. Ajde samo malo bolje objasnite suštinu vaše izjave. Unapred hvala.
ZA VISE INFORMACIJE, KOSULTUJTE SE SA GOSPON TADICEM I GOSPON SESELJOM!!!
Nikolić uliva veliko poverenje, kao niko pre, a sve to se desava u trenutku kada se kod ljudi stvara jedan novi elan za pokretanje zemlje u pravcu razvoja svih resursa koje posedujemo. Verujem da ce sa ovim predsednikom i sa ovom vladom Srbija napraviti veliki pozitivan preokret, čime će steći ugled u medjunarodnoj zajednici
Kada bih uporedjivala Tadića i Nikolića, moje simpatije bi bile na strani Tadića. ipak, sa druge strane, treba imati u vidu ko je bolji predsednik. definitivno Nikolić, a čini se da je i dobar čovek.
Obezbedjenje mora da bude na oprezu, jer ipak je predsednik Nikoc rotor promena u Srbiji.
Predsednice, ne sme niko da vas dira. Digla bi se Srbija!
Tomo, nisi nas izneverio, sve one koji su glasali za tebe. Ulivaš nam poverenje i samo tako nastavi!
Drugi su jaki na rečima, a predsednik je sasvim dovoljno pokazao svojim delima u poslednjih 100 dana, da ne mora više ništa da radi. Ipak, čini se da on ne posustaje, već da čak pojačava tempo. Bravo Tomo!!!
Ovo je Srbiji falilo, ova moralna gormada, stena o koju ce se razbijati svi oni koji su Srbiju vodili kroz stranputicu zarad ličnih intersa. Vreme je da se odvoji žito od kukolja, a čini se da Toma i Vičić imaju snage za to.
Sa dosta strana sam čuo da je Tomislav Nikolić retko dobar čovek. To što se mnogo ne smeje, prepisujem traumi iz detinjstva, pošto je on rano ostao bez oba roditelja, pa je ceo život sam sebe izdržavao.
Često putujem po Evropi, tako da govorim nekoliko jezika. Slobodne trenutke često koristim čitajući novine, pa moram da primetim da se o Tomislavu Nikoliću piše sa velikim poštovanjem, a takođe i o Alksandru Vučiću, jer su veoma posvećeni poslu i sprovode krupne tj. ogromne reforme. Ja samo mogu da im kažem: SVAKA ČAST!!!!
Čini se da popularnost gradi na iskrenim namerama, jednostavnim gestovima, iskrenošću i velikim trudom koji ulaže u vođenje države. Pravi Šumadinac. Nije glumac, poput Tadića. Toma ne zna da glumi, lako se čita, a to je dobro jer neće ni hteti niti umenti da šuruje sa tajkunima, poput Tadića.
Popularnost Tomislava Nikolića, iz dana u dan, sve više raste. Narod prepoznaje ogromnu energiju koja se ulaže u pokretanje privrede i donošenje krupnih istorijskih odluka. Imam osećaj da će ova vlada i predsednik Nikolić uraditi više nego što je ukupno urađeno u poslednjih 6 godina.