Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat je ovo poremećen narod. Oni misli da ih je željna Evropa......
Agresori na BiH,Hrvatsku,protjerali 1 milion albanaca s Kosova,NATO ih bombardovo.....i opet ce uci u EU prije BiH Je.em ti nepravdu
@Englez:Kak ja vidim ti bil i dalje ratoval,ak je tak onda otidji u Siriju i tam ratuj,a ostav se vise bombardiranja susjednih zemalja,kak bi bilo da tvoju zemlju nek bude zahtjeval bombardirat.
Ta da znadete da se ja slazem sa izjavom srbijanskog predsjsednika Nikolica da ce srbija uci u uniiju pod svojim uslovima,dosta im je bilo tih ucjena od strane EU.
Tako govori jedan pravi predsjednik a ne kao ovaj nas cim ispunimo ono sto su nam zacrtali da mi moramo onda uci.
Ima li BiH nekakvo misljenje o svome putu? Ostavimo druge !Oni znaju sto ce ! Znademo li mi ?!!!
hehehehe, pod vasim uvjetima. E ima daleko da stignete ali ne u zapadnom pravcu...
Neka se Evropa malo osvrne na ono sto nju tisti iz unutra! Neka se zamisli ,a kakva je to njena demokratija? Dali je jos uvjek uzor u nekim poljima djelovanja?
Koliko i je samo problema, koji su tezi od olova ostavila prosla vlast !
Moraju se resiti mnoge nagomilane greske iz proslosti ,a onda je ul;azak u EU izvodljiv bez uvjeta !
Zeljeti nesto ,po svaku cjenu ,bila je velika greska !
Tesko je nekoga ,tko ne trci, saplesti!
Tipico srpsko preokretanje istine. Receno im je kako nece u EU. Sada oni pompozno tvrde kako oni ne zele u EU. Sutra ocekujemo velike patriotske clanke o \" srpskom istorijskom NE Europi!\" Onda ce generacije uciti o jos jednoj velikoj srpskoj \"pobedi\". Cijela srpska \"istorija\" je tocno takva - lazi, izmisljotine, muljaza.
@ULF.... zasto se tvoja organizacija ne zove vulf vec ulf??? ulf je skracenica od? ... ultra levatski fasisti?
@vulf.. :) pa sto ne kazes!... gdje si animalna projekcijo niskostrasti ljudske sa bozanskim pretenzijama... sta znaci ULF i koji je tvoj lokalni jezik??
@ULF .. covjek je sokiran da ja ne znam ko je on pod tim nick-om..... nemam pojma.. ali vidim iz tvog pisanja da ti mislis da ja imam nesto s tomom?... tomo je tvoja projekcija!.. dok ti postojis, postojace i on..haha
ULF JE NAJCESCE MUSKO IME U VRIJEME VIKINGA POTICE OD NORRØNE RIJECI ULFR U VRIJEME VIKINGA , DANAS U SKANDINAVIJISKIM JEZICIMA ZNACI VUK . NISAM KOSOVAR .