Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta, A fino je bilo vidjeti im KONJA na čelu Srbije.
cime te ucjenio,koju vi igru igrate,
Hajd ovaj Vucic je koliko toliko pametan i obrazovan , pa i radi nesto .Al ovaj seljacina je katastrofa ,ja ne mogu da vjerujem da su oni ovakvog cobana izabrali da bude na celu drzave.
pa njima je i trebao neko mutav s kim mogu da upravljaju kako hoce
Ima li brlje nikoliću??
razumljivo, nije lud, zna da mora napravit bolji spot od onog vučićevog savršenstva
Bilo je kojekakvih predsjednika ovih drzavica ali je ovaj ubjedljivo najbeznacajniji.
i bolje, odahnula je Srbija, Toma vrati se svinjama i rakiji
...istrgovao nešto za sebe.
Znaci ostaju da se natjecu Vuk i Vucic. (Vuk Jeremic i Vucic Aleksandar). U svakom slucaju ce biti neki vuk predsjednik.
Tomo izdrzi!Kolege sa fakulteta😂😂
Pa poslije Vucica ide Seselj i tako ukrug...ucenik smjenio ucitelja pardon vojvodu
Sta je to " tu ti tu tu tu"? Pa Tomislav Nikolic u zgradi UN-a porucuje dva caja za sobu 222. 😎
Dogovorili se.Toma ce biti predsjednik stranke i mozda predsjednik vlade.On je zadovoljan kao i Vucic
@shomi1 Nece nije on za te funkcije.Znam da je trazio da bude predsjednik stranke sto je i bio prije predsjednicke funkcije.On je za sela i rakiju da pece
Nakon tolike vjerske i nacionalističke histerije, opšteg kriminainala i nepravde i ukupne propasti, sada kada se nisu ranije preduzele mjere stiglo se je do toga da stranci određuju stvari. Ali ovo je znak da če isto i u BiH nastupiti promijene.
ovi Srbi taman krenu malo na bolje i opet sami sebe prcnu...ima tu neka kletva...najveći su neprijatelji sami sebi. gdje bi im bio kraj da se malo saberu...al eto.
Toma zvani grobarska chkapi 😂
Tomica Seselj napravi. Vucic izvuko iz dzeriza.. Bez njih ne bi bio ni predsjednik MZ