Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikolicu istraj do kraja sa namjerama pa po cijenu da i ne raspisu izbore
Boze sacuvaj ovakvih komsija. Ovo vise nije ni srednji vijek. Opste ludilo.
strajk zedju malo morgen :) umro bi ti davno stari...
Vaskrso vampir cet-nicki !!!!!! Sad ce se brale naderat jaja i cvaraka a bogami i rakije !!!! SIKTER
Ne prejedaj se! Samo grizi jaja!
NATO bombardovanje je nesto najbolje sto se moglo desiti serviji
Potpisujem SAX o ovom kretenu niko ne zeli da zna. Sta ga forsirate idioti jedni!!
hallo sax mamlazi, koga interesuje ovaj koljac?! da li ste vi normalni... znate li koju politiku zastupa ova kreten?! zar smo ti mi koji moraju o njemu znati i kakvu stolicu ima... ma bjeste dodjavola, smetljari!!!
Hristos voskrese! Srecan Uskrs svima koji slave
ni Bog te nece tomislaveeeeeee........
Nauka kaze ; covjek moze izdrzati najmanje 3 do 4 dana bez vode , dok bez hrane i puno vise 3,4 sedmice. Samo junaci iz roda ovakvoga kao sto je ovaj mucenik , mogu i pet puta vise . Halal vjera junace i ti ces u Ginisovu knjigu , a o istoriji i naucnom fenomenu da i ne govorim. Samo je jedan \"zizitop \" i svi drugi koji se nazivaju isto su guslari koji gude uz Q i niz Q.
Ode kuci da se najede pascetine
servski krvvolok se budi al u svome vaskrsnom krvolocnom paklu...!!! eto mu neimanja kosturnica nosi sveti servski krvolocni krstic uz slaninu i cvarke...!!!
znaci vampir cettnik usto pa mu ga smaznuo gusto bokiju cettki u kutku jedan drugom u rupku ostali zajednu u cettnickom suppku...!!!
Crkni govno
prekinut i strajk glađu...najo se halve ispod sebe
\'Ta ce NIkolić...