Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gradi kao svoj na svom sta koga pitat nek gledaju i pate.
Nek grade ljudi,samo nek most ima dovoljnu visinu za prolaz turistickih brodova,ako nekad budu tu dolazili.
Sve dok BiH ne dadne saglasnost za Peljeski most, Hrvati ce odugovlaciti sa gradnjom mostova kod Orasja i Bosanske Gradiske. Imaju mogucnost ucjene i to naravno i rade. Nama se vise zuri nego njima. Sta mislite ko ce prvi popustiti?
...a sta bi trebaili.....bez dogovora i konsenzusa nema naprijed.....
Što na najavljenu gradnju kaže akademik Ibrahim Bušatlija? Inače ekspert za geomorfologiju, pomorstvo, mostogradnju i brodogradnju, stručnjak za nautiku, oceanografiju i ribarstvo... I da ne zaboravim ono najvažnije, član eminentnog i nadaleko poznatog Pomorskog društva BiH sa Miljacke...
Neupitna je i krivična prijava za pomoćnika ministra minisatrstva komunikacija i sadašnjeg ministra Švabu ako do sad nije ništa poduzeo u svrhu sprječavanja krivičnog djela.
Dajte nam drugu plažu u Hrvatskoj, pa napravite most. Uz to dajte nam Ploče, da imamo i mi luku. Onda opravdavam gradnju mosta. Uz to kakav je turizam ako vam CO2 pada sa neba a vi se odete kupati na more da bi ozdravili -_- . Za sve postoji rješenje, samo je bitan kompromis. A kolko spolni organ boli našu vladu za Neum govori činjenica da je put do tamo kao preko Hindu-Kuša. Kako razvit turizam, ako nemate infrastrukturu. Svitava bi Vam progutala kamione da želite razviti Neum.
dogovoreno... evo dajemo vam obalu od splita do dubrovnika.. ako vam jos zatreba nemojte se ustrucavati da pitate
....ne vidim problema....davno je dogovoreno korištenje luke ploče, samo nekome u bih to ne odgovara........mislim da bi najprije trebali biti načisto sa sobom što uopće želite......
...najvažniji projekt u hr unazad nekoliko godina.... i još skoro cijeli financira eu.....
Tolušić: novac nije upitan, imamo siguran kredit u švicarskim francima
Nehum biser Bošnjačkog tuhrizma , a imahli halal plaža...a da ima na Jablaničkom