Ubistvo na ulici
74

Tokom Vučićevog gostovanja prikazan snimak brutalne likvidacije koja se povezuje s Belivukom

B. T.
Snimak prikazan na televiziji (Foto: Printscreen)
Snimak prikazan na televiziji (Foto: Printscreen)
Tokom gostovanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na televiziji Pink prikazani su i do sada neviđeni snimci i materijali koji svjedoče o brutalnim zločinima kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Konkretno, prikazan je snimak jezive likvidacije mladića Vlastimira Miloševića u centru Beograda. Sve se desilo 30. januara 2017. godine, u šest sati ujutru.

Kako je rekao Vučić, Belivuk je za ovo ubistvo bio uhapšen kao izvršilac, a Miljković kao pomagač. Međutim, Miljković koji je kum ubijenog, se kasnije hvalio da ga je on likvidirao.

"Mi govorimo o sukobu dva klana. Ovaj mladić koji je ubijen, nema veze s tim. Ubijen je ni kriv ni dužan. Govorimo o nečemu što je uvezeno u Srbiju, što nije iz naše zemlje, što je uvezeno iz Crne Gore. Riječ je o sukobu dva mafijaška klana, škaljarskom i kavačkom", rekao je Vučić.

Vučić je objasnio da se radilo o poštenom mladiću koji je bio sportista, karatista. Rekao je da je fizički spriječio neke od ljudi Belivuka i Miljkovića da "zaposjednu splavove".

Snimak, koji je uznemirujućeg sadržaja, se može pogledati na ovom linku.

Prilikom gostovanja je prikazana i fotografija na kojoj se vide isječeni dijelovi ljudskog tijela u kadi, a prema Vučićevim riječima, žrtvu su isjekli pripadnici grupe koju predvodi Velja Nevolja. Na ovom linku možete pogledati uznemirujuću fotografiju.