Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle ce policija biti indiferentna prema ovim kriminalcima i organizatorima koji maltretiraju ceo Beograd a i putnike kroz Beograd,ne zna se. Ministar treba da podnese ostavku ako ne pronadju one kriminalce koji su jutros pretukli coveka u Borci,a koji je krenuo na posao prigovarajuci im zbog blokade.
Servani od svega dobrog sto je u Njemackoj, jedino su preuzeli blokadu puteva da bi zaustavili rast cijena goriva. Glupi Balkanci. Nije ovdje vlast kao u Njemackoj pa da saslusaju ljude i izadju im u susret, nego pendrek i udri. Od ovog nema nista, to je jasno.
Dije vnago.
a je li........a kada ste dizali cijene niste razgovarali ??????????????????
jesu ......između sebe na zatvorenim sesijama za javnost😄
bez mene ?????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)