Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva hajka i kakav linc na gospodina Todorica! Realno: Sve kompanije koje je kupio digao je na noge, dao im je dodanu vrijednost, Kamo srece da je za obicnog radnika vise ovakvih poslodavaca. Radnici su osigurani na puni iznos bruto plate, a ne "po bosnjacki", dio na ruke, dio na racun, HDZ ima mnogo oraha u dzepu, Pustite da pravosudje odradi svoje pa onda sudite ljudima!
" Uz Ramljaka cijelu operaciju ove kriminalne skupine vode i Vlado Bošnjak i Luka Cvitan te Damir Kuštrak iz Agrokora." Nemoj ti sad nas Bošnjake petljat u ovo...
Trebao si ante sve na punicu prepisati
Umrla odavno..
Todoriću, da su ti ovi uhapšeni radnici bili vrhunski, Agrokor bi sada bila vrhunska kompanija
sinove si izvukao a zeta ostavio da zagine nije fer ivice.
I kralj Petar je isto tako uteko u London ko i Todoric i sinovi mu. Samo nije bili interneta tad da tweeta Titu i optuzuje ga za "politicko proganjanje".
Nadovezao bih se- Nema ni one drzavne bezbjednosti pa da ga nadju u nekakvoj garazi kao ubio se.
Nikad šukalj s rogatim nije mogao moj Todoricu Kadija te tuzi kadija ti sudi Nazalost ni kod bas nista nije bolje dapace mi imamo Bakira on je svih ovih 12 koje si nabrojao
Nisu oni krivi TI SI KRIV,halapljivi muljatoru.
mozda nisu krivi za privredni kriminal ali realno firma je propala .. dakle kako su to vrhunski radnici ?