Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo.Svaka čast.Fino sročeno.Potpisujem! Najveći sin ex Yugoslavie.Šta sad imamo.Imamo tročlano predsjedništvo,koje se nemješa u svoj posao,ali se i itekako mješa u kriminal i veliča ga.Mnogima je on još u srcu i mnogi će ga pominjati još godinama. Neka mu je vječna slava i hvala !
Ovaj čovjek je bio legenda i za svog života, a posebno sada kad smo ga izgubili prije 20 godina i upoznali demokratiju. Iskreno, ja sam je drugačije zamišljao i misli da u Titivo vrijeme živimo demokratiju. Bio sam u zabludi. Nije demokratija miran san, nego čekaj budan dijete da se vrati iz grada, da je živo i zdravo, nije demokratija stabilnost cijena, nije demokratski zemlja bez droge. Sve nam je to bilo uskraćeno u njegovo doba. Živjeli smo jedan dosadan život u bratstvu i jedinstvu, a sad kad su nas oslobodili, uzbudljiv je život. Novine debele od crne hronike, cijene divljaju, ma ljepota jedna. Neka mu je vječna slava i hvala !
Vidi ruskog masončine i prevaranta, ebo li ga brat mu Draža u knopr
odavno govorim da je bosni potreban muzej vojvoda i generala (nikako u njega uvrstiti izdajnike poput stjepana kosace, aliej rizvanbegovica, alije izmetbegovica i slicne) vec da to bude muzej bosanskih vojskovodja, vojvoda i generala, u kojem bi svoje mjesto nasle vostane figure, vojvoda bosanskih vuka i hrvoja hrvatinica, vlatka vukovica kosace i sandalja hranica kosace, pavla radenovica, kralja tvrtka I, isa isakovic, gazi husrev, general husein gradascevic, potom bosanske zapovjednike iz nob-a, pa potom generale zasluzne i prave iz proteklog rata do 1993 dok je general sefer komandovao amrijom to su pravi generali nikako onakve izdajnike poput muslimovica i druge nedostojne generalski epoleta, i nedostaje nam svakako jedan velicanstven kraljevski mauzolej poluotvorenog muzejskog tipa u koji trebamo sahraniti bosanske kraljeve i banove, i u kraljevski mauzolej prenijeti posmrtne ostatke generala huseina gradascevica jer je on poslije krlja tvrtka najveci sin bosne