Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad se ovi ne javljaju bez veze...
Kada je trebalo rušiti Jugoslaviju onda ste imali drugačiju spiku ameri. Sad kad ste zasrali do daske serete o stabilnosti. Isto ste uradili u Iraku Libiji i Siriji.
Ajde Rexi ljeba ti nemoj preko nas da se pretvaras da kao nesto radis. Inace, na kojoj sisi nosis onaj orden sto ti ga je Putko prikacio?
Trump bi mogao da ga pojača jednim tweetom sutra, nešto u stilu, 'Sretan vam dan republike dragi čehoslovaci'.
Drugim riječima, đikani k nozi pa mrš u kolibu, da ne bi opet NATO avioni zunzali okolo
Oprostiti NIKAD, sve po zasluzi ☝️
Radi narednih generacija treba naci snage za oprostit ali zaboravit nikada...
Nejma oprosta, ubili su me 21/4 92’
Balkan ce se rjesit kad velike sile pocnu gledat svoja posla a ne da ovdje uvjek kad im treba da zakuhaju.
Ne znam zasto mi na pamet pada onaj crtani - Stripy…
Ko o cemu, kurva o postenju!
Eh :) 2018 ce biti pad nacionalista i u Kakirstanu i Dodikstanu :) Poslije kriticne mase i blokada, na red dolaze uhljebi koji vjeruju u buducnost suzivota, ali im je SDA/HDZ/SDS/SNSD itd utjerela strah u kosti, ali neka preci cete vi svi na pravu stranu :) Cim se Rexiii iz Texasa zainteresovao, EH to je vec SVASTA :)
...ili ćemo vam je MI odrediti...
To je to. Plan se pravi- realizacija od proljeća. Saznao je genocidni da se "nešto iza brda valja" i nema više referenduma i lajanja, a opozicija požurila da se sa njim dogovara-"šta i kako dalje". Vučić "klepnuo ušima" i sprema priznanje Kosova. Spasavaj se ko može.
Kriminal je budućnost Balkana. A budućnost je sada.
Pobice se Srbi izmedju sebe kladim se. Preduslovi postoje. Dvije polarizovane strane od kojih je jedna spremna na sve, presli su sve granice sa slavljenjem ratnih zlocinaca, rade sve po ruskim instrukcijama sto zapadu ne odgovara, ekonomija je na izdisaju, mnogi krediti dolaze na naplatu, mnoge afere su na putu da se razotkriju. Dodik ili bjezi ili udara. Zapamtite ovo sto govorim.
nije to samo kod Srba slucaj, bice opet vannacionalnog saveznistva vjeruj ;)
Eto Srbadija... jeste li skontali poruku tj. ultimatum.... prihvati stvarnost koja se zove Bosna i Kosovo... lakse se dise.
@1970BobaBeograd....... Shvatio ili ne to će uskoro bit i tvoja stvarnost ...
mi i givit pokvarimo tako da budeš siguran da ćemo usrati svaku moguću priliku