Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, ko ga jebe, balkansko djubre! Rot in hell.
al ste dosadni sa tijanicem klixovci odnesite mu vijenac
To je ta demokratija u Srbiji a mogu misliti kako je tek u Dodikovoj rs.To srbi najbolje znaju i ne treba ih zaliti kad su blesavi.
Jok vi balije to znate, pa minirate TNT spomenik Aliji a ovamo se kunete u njega. Poturcena gamad uvjek ista.
Krepalo Zlobino cetnicko pseto, jedan manje cetogenocidas kojem bi i Hitlerov Gebels zamjerio sta je njegova gebelska RTS lajala od devedeetih godina proslog vijeka do danas,... Servokmetovska krivoslavno genocidna stoka je bila i ostala izvor svog zla i ratova na Balkanu od 1804 godine do danas,....
...ramo, ba, nestalo pridjeva?
Vidi poturice što laje na svoje pretke!
Novinarsvo na našim prostorima je poniženo, kupljeno i obezglavljeno. Ti si bio dokaz da može i drugačije, bez obzira na sve tvoje mane. Oni koji to vide, u tebi će i dalje da gledaju zvijezdu vodilju. Oni koji su te prekriživali svejedno će ostati u mraku vlastite mržnje, zabluda, podaništva i nepismenosti. Vječna ti slava, Aco
Covjek je bio nenadyebiv "jedan na jedan"...sjecam se kontakt-programa kad neko pokusa sa njim u duelu da se nosi, covjek ga otpuse argumentima, cinjenicama a potom mu i kulturno spusti u smislu "dragi kolega, pa vi ste kontejner beskorisnih informacija". To sto je za vrijeme Slobe morao pisati rezimski i biti neobjektivan katkad je normalna stvar...ne mozes bas ici toliko "uz nos" nekome ko te moze u po noci iz kreveta odvest u zatvor ili gore. R.I.P.
...znači, "malo" režimski novinar?
@commi :) get a life ljeba ti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...Vječiti mir. PORUKA za PUĆANSTVO/javnost: Ne vjerujte u ono što PIŠU mediji. 90% je NAMJEŠTENO.
...naj­ebo se redom i sebi samom i svima oko sebe...svođenje računa bez milosti...
Zbogom legendo! Ne postoji ni na vidiku takva veličina u novinarstvu na ovim našim prostorima, i čisto sumnjam da ce ikad iko biti i približno velik, kao što si ti!
Mislis, legenda uvlacenja u paksu politicarima? Sa darom za pisanje? Pa ima ih, bre, srbine na milione. Pa, *** li vam kevu umascenu, sve u mitologiju pretvarate grobari balkanski.