Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iza Tacija stoji najjaca sila svijeta, prica je gotova
@Bombonica2305 iza Thacija stoje USA i Hrvatska . Više nego dovoljno
trajaće koliko treba da Kosovo ojača i organizuje da Srbiju drži na uzici!
PITAJ BOSNJAKE KOJI SU BILI NA KOSOVU I IZBJEGLI OD SIPTARA. SIPTARI SU NAJGORA VRSTA!!!
Baveći se Kosovom,BiH i Rusijom danas je srbija najsiromašnija i najzaostalija država u Europi i tako će biti još dugo vremena.
Oni nas samo vuku za nos. Mi nikad nećemo uci u eu dok smo većina muslimani u BiH. Lično eu je dopustila genocide, deyton I sa tim ovaj sistem koji ne vodi nigdje.ekonomski nas raseljavaju po cijelom svijetu.
Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIJA i opet će se tako zvati.Dardanija na albaskom jeziku znaći ZEMLJA KRUŠAKA.Albanci su uz Baske najstariji narod u Evropi.
Srbi ne mogu da se pomire da su Albanci u svim sverama života iznad srba.
Covjek je u pravu. Srbija treba da se okrene buducnosti a ne da konstantno vuce BiH pa i regiju sa sobom u proslost. Kosovo nije "izgubljeno" kao sto kazu Srbijanski nacionalisti, ono je sebe ponovo naslo u novom svjetlu, novim historijskim okolnostima. Dok je bilo u sastavu Srbije uvijek je bilo najnerazvijenije, najzapushtenije, Srbi se konstantno iseljavali prema Bg za boljim zhivotom, Albanci pod represijom itd..itd..Kosovo je samo ponovo rodjeno samo u drugom, boljem ozracju
BiH i njeni gradjani su zarobljenik promashene Srbijanske politike jos od 90-tih do danas. Opcenito etno partije su se pokazale nedorasle. Osim sto su podijelile drustvo po etno shavovima za velikodrzavne interese donijele su smrt, siromastvo i bijedu u svakom pogledu- duhovnom, kulturoloskom, naucnom itd..
Nije nepravedno izostavljeno, znamo se.
Čitam ove euforično -fašističke komentare, polupismene muslimanske dijaspore, pa razmišljam, kako bi bilo pametno,tamo prije zime, još jednom poskupiti tranzit plina , barem za jedno 30%.
Tako je i ove i one tamo svrbe moraju priznat,oni samo koce daljni razvoj U Regionu, sta cemo kad su takvi ti IDIOTI!!
Haradinaj je izjavio da je Srbija definitivno izgubila Kosovsko tržište.Pretpostavlja se da je stvarni izvoz Srbije na Kosovo bio do jedne milijarde EURa godišnje odnosno 25 posto od cjelokupnog izvoza Srbije.Za izvoz na Kosovo je radilo iskljućivo 3 hiljade srpski firmi gdje je radilo 100 hiljada ljudi. Srpski analitćari kažu zbog Kosovski taksi ove godine će pasti bruto društveni proizvod Srbije za 20 posto.
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
Potrat ca serve genocidaše iz BiH natrag u BG Pasaluk odakle su ih dotrali gospodari Turci Osmanlije nakon 1463. Nakon toga Muslimani da se vrate svojim hrvatskim katoličkim korijenima i onda BiH može priznati Kosovo službeno. A nakon toga ujedinjenje BiH sa Maticom Hrvatskom kao od 925. do 1463.! I mirna Bosna i miran Balkan! Win-Win situacija za sve..pogotovo za poturčene islamizirane Hrvate u BiH koji bi tako preko noći postali EU i NATO i podigli standard za 150%.
@MilanBanditic a i servi bi dobili što oduvik traže “ Svi srbi u jednoj državi” ...doduše svi opet u onom što njima pripada 👉🏻U BG Pašaluku
Kosovo je izuzetno veliki geostrateški adut Hrvatske da konstantno šamara i guzi Smrdiju. Al onak diskretno i na finjaka😁😂😂
Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIJA i opet će se tako zvati.Dardanija na albaskom jeziku znaći ZEMLJA KRUŠAKA.Albanci su uz Baske najstariji narod u Evropi.
Srbija i srbi nemaju elitu ,njihovu politiku vode primitivci palanačkog mentaliteta Vućić,Dacić,Vulin,Nikolić,Djurić koji još vode fašističku politiku prema susjednim zemljama. Srbija je zbog toga danas najsiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi.