Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sporazumu će stajati da je POBEDA srpska a KOSOVO albansko!
Problem srpske politike je što su Jugu doživljavali svojom. Nikako da shvate da postoje i drugi narodu, koji ne žele biti taoci te politike, koja je i dovela do ratova, Gdje je bila milicijska stanica u SFRJ, gdje nije bio Srbin. Brod, karaula. Politika držanja drugih u strahu je krahirala, pa i na Kosovu. Ratovali su jer su imali svo naoružanje , drugi ni puške, tako je i nastala RS na protjerivanju, paljenju i ubijanju. Danas su druga vremena
"Izrazio je nadu" hahahahahhhahhahahahaaaaaa
Trump je smanjio vojno prisustvo na Kosovu na samo 473 ljudi i postavio srbina za njihovog komandirag
tachi i haradinaj igraju istu igru kao srbija ... dobar i los policajac ....ovaj najavljuje normalizaciju a onaj uvodi nove carine...ehehhe..
Po posljednjem popisu stanovništva na Kosovu 2011.g. srbi ćine 1.47 posto stanovništva Kosova odnosno 26 hiljada srba od cjelokupne populacije Kosova a de facto srbi ćine samo oko 1 posto stanovništva Kosova.Od 10 opština na Kosovu sa većinskim srpskim stanovništvom 5 opštna ima pojedinačno manje od hiljadu stanovnika.
Od 1.januara 2019.god. Republika Kosovo i Albanija nemaju granice i to će de facto biti jedna država.Imaju zajedničku vojsku,unificiran školski sustav,unificiran energetski sustav,stvaraju zajedničke ambasade i konzulate po ćitavom svijetu,nema carine,nema rominga između Kosova i Albanije.Amerika ima dvije svoje baze na Kosovu i u Albaniji.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
@Sinderossa da, tvoju mamu idiote glupi..
Zivjela Nezavisna i Samostalna Drzava KOSOVO!!!!!!!!!!!
Trump-ita je smanjio snage SAD u Bondstilu na samo 473 ljudi. Izgleda da je krenulo povlacenje kao u Siriji ....
@damirJusubasic Koji ste vi papci servski.Bondstil je obećan Turcima i onaj dan kad odu ameri eto turaka.Ko li je gori po vas hajvane?
Bila Dardania, pa Bugarsko Kraljevstvo kad je i preimenovano u Kosovo poput mnogih dr bugarskih toponima;Tetovo, Mavrovo, Kumanovo, itd.. pa bilo samo 25 god Dusanovo Carstvo, 25 pod Brankovicem, Osmanlijsko, pa u prvoj Jugoslaviji kratko isto pod Srbima, pa druga Juga autonomija.. sveukupno su manje od 100 god Srbi vladali Kosovom. Vise prava ima Turska da svojata Srbiju nego Srbija Kosovo
nemoj Hasime sa srbima oni su izdajice😜
SAMOPROGLASENA REPUBLIKA KOSOVO SAMO JAKO SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA SVI HRVATI SU UZ VASS
@jesamjasam2 nije islamu misto u europi hajde ti u ankaru ili budi opet srbin
@131 sta ce ti hrvatice jeli poturice?'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema vise zezancije sa kosovom
Eto fine vijesti .... Ono bas ohrabrujuce .... 😂