Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki Albanac mora biti svjestan historije i vrijednosti slobode za koju su se izborilin dekontaminacijom vlaskog otrova sa Kosova i da radi na grupisanju i naravno na izgradnji institucija a prije svega vojske i rosu kako bi se zastitili od vlaskih terorista i njihovih kanti,imate nasu podrsku bez obzira sto genocidna trecina blokira izglasavanja,sutra stani pani imate podrsku i hrvata i sandzaklija i iz cg i makedonije,pasaluk je neizvjestan.samo ostro protiv skija
taci spremaj pribor za brijanje, valja u blajbok ići!
12 hiljada protjerani Albanaca iz sjeverne Mitrovice nisu prodali kuće i jedva ćekaju da se vrate u sjevernu Mitrovicu.Danas u sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga su 50 posto srpski Romi.
Od 1.januara 2019.god. Republika Kosovo i Albanija nemaju granice i to će de facto biti jedna država.Imaju zajedničku vojsku,unificiran školski sustav,unificiran energetski sustav,stvaraju zajedničke ambasade i konzulate po ćitavom svijetu,nema carine,nema rominga između Kosova i Albanije.Amerika ima dvije svoje baze na Kosovu i u Albaniji.Albanci su postali lideri na Balkanu kao što kaže ministar odbrane Amerike Matis.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Nema goreg jada od sipaca fuuuuj ,
ima ima,prljavi vlah skija
Voli me danas vise nego juce a manje od sutra i sve tako redom ....☝️
Ma gazite ih kad su otišli sa svete zemlje..
Za neobaveštene, Šiptarima se žuri jer ako ih Srbija prizna, to znači da bi eventualni napad bio agresija po međunarodnom pravu, a ako ih ne prizna i proglasi okupaciju dela svoje teritorije, taj napad bi bio legitiman. Podrška im je manja nego pre 20 god. Mudar je Tači.
samo vi pametujte pasaluk vam se sprema,zivjela velika Albanija,streptomicin za skije vlahe
Priznajte Kosovo i tacka.
ne moraj nebitni su carine ostaju a penzija u srbiji nema!:))
srbija sve sto moze eventualno nekom korekcijom granica dobiti je Leposavic ,jer bo ovo selo je uslo u satavu bifse auotmne pokrane kosova neki 60 godina a istovremeno je amputirano od SAP kosova teritorij presevske doline(bujanovac. medvedja) i pripojeno serbiji.
koliko imas ispravno napisanih rijeci, i sta pricas uopste?
Kompromis je da Taci nece traziti Presevsku dolinu koja je u Srbiji a Vucic ona tri sela na sjeveru Republike Kosovo....
Tucite se srbi, imate moj blagoslov. Sta je srbija bez kosova?
Pandorinu balkansku kutiju mogu zatvoriti samo srbi kad se odreknu sna o tzv.velikoj srbiji i kad odluče da sa komšijama i susjedima žive u slozi, do tada ništa ..
Srbi hoce da se biju i da razbiju zube Albancima
puste zelje
IzgubljeniKmet, Srbi bi da se biju, da fasuju, da srbuju, da kukaju i proklinju, da se "svete"..... Srbi bi da jedu goovna i da Vlahe varaju i poturaju gdje je najgore.