Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izaći ćeš čist kao suza ako svjetski moćnici to hoće a ako neće. E,onda si ga ugasio!
Kad izadješ iz zatvora bićeš u Srbiji...
Samo u svrhu da se Vučiću začepe usta da na pregovorima više ne spominje "zločine" OVK!
Smrdi nikako da ukapiraju iako dobijaju šamar za šamarom.
Albanci su odrobijali Kosovo od 81'do 86' imali su najvise politickih zatvorenika 25 puta vise od Srba i Hrvata zajedno
On je heroj i kapa dole sloznosti kosovarima za razliku od nas u bih i neka sve svi pomire stim da je Kosovo samostalna drzava
Albanci imaju 3 vojske:Republike Albanije,Republike Kosovo i ANA(Albanska Nacionalna Armija zapadne Makedonije-ILIRIDE,narod prosjećne starosti od 25 godina koji su jako motivisani za odbranu svog životnog prostora.
@lari5 Eh to je najbitnije. Imaju topovsko meso. To što je kvalitet života ubjedljivo najgori u regiji, to nije ni bitno. Da me neko ne shvati pogrešno, ni kod nas ruže ne cvjetaju, ali mi smo za njih Diznilend.
@lari5 Уплаши ме !!!
Kad je Bil Klington bio predsjednik Amerike za vrijeme srpske agresije na Kosovo 1999.god rekao je :moramo zaustaviti srpsku agresiju nad albancima jer srbi ubijaju albansku djecu vade im vitalne organe koje prodaju i financiraju rat na Kosovu.
srba na Kosovu de facto nema više od 30 hiljada i oni žive getoizirani u nekoliko sela.Kosovo ima sve atribute države:imaju modernu vojsku,policiju,masmedije,diplomaciju,školstvo,granicu sa susjedima,EUR-o kao platežno sredstvo.Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIA(na Albanskom znaći ZEMLJA KRUŠAKA) i tako će se opet zvati.
Serbi pogotovo VUcic,na APARATIMA.
Normalno da je čist , vojska OVK je bila obrabena a ne agresorska vojska. Ko se brani uvijek je u pravu Sloboda Hašimu i dug zivot
Teško je danas skrivati se
Čisto i jednostavno, covjek otisao odgovorio na postavljenja pitanja i ovi mu se zahvalili na odzivu. A ne kao srbi da se kriju po šahtama i podrumima za citav zivot i viču da su nevini. Pa otidjite dobrovoljno i bicete manje sumnjivi. A ne ovako da se krijete...Jesam li u pravu?
Free thaci
Hag je za zlocince.Ne za nevine ljude.Hag je za genocid.Zna se ko je tamo.
Podrška za brata Thacija !!!! Thaci Heroj !!!!