Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno Marko na Kosovo stize...
HAVA !!!
koji su jači?
,,Danas ističe rok koji je Brisel dao Prištini za donošenje statuta zajednice srpskih opština". Siptari ne postuju dogovor.Oov se mora sankcionisati !!!
S tim da se sve mora uraditi da se pitanje Kosova (koje VBritanija odbacuje) vrati na dnevni red u UN ... Neka siptari ne misle da mi nemamo metode da uspalimo situaciju i region ne destabilizujemo !!!
ko ce to uraditi nakon genocida i agresije srba?vi niste normalni dovijeka cete iskihavati za pocinjene zlocine, genocid vjecno ostaje kao opomena na srpski primitivizam! Ti ces nekome reci sta da postuje ili ne? more mars retardu:)
Nije Taci, Bakir a niti Fahro pa i u dobroj mjeri i Niksic da na pravo stanje stvari gledaju prvenstveno kroz podjelu tala sa Covicem i slicnim i nek se formira koalicija radi podjele fotelja, a drzavu nek komarci pojedu.
Ne dozvolite velikosrpskoj paščadi kosovsku republiku srpsku.Učite na primjeru BiH.
Ma ebo srbe i njihove opcine
OVK koja se nalazila na lsti teroristickih organizacija. Danas njeni predstavnici vode nekakvu drzavu. Naravno priglupoj masi koja misli da ih SAD podrzava zbog toga sto ih neko voli, a u pitanju je samo interes. Malo ljudi zna da je upravo podrucje jedno od najvrednijih u Evropi po pitanju rudnog bogatstva. Procenjuje se na preko hiljadu milijardi dolara. Dugove Kosova vec godinama placa Srbija, a nikada nisu rekli neka mi smo samostalni, mi cemo placati svoje dugove.
Bice kako Thaqi kaze!