Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRVO KOSOVO....ZATIM VOJVODINA......OSTAJE BEOGRADSKI PASALUK......MALI ALI SRPSKI...STO IM DOLIKUJE....
Predsjednik Mile i ekavica,kako je to jadno
Kosovo sto bilo srpsko bilo je sad je to suverena nezavisna drzava sa velikim potecijalom za razvoj rudnika msm da mogu cak postati broj 1 u Europi po tom pitanju. Pozdrav za albance sa kosova!!!!
Ja se svojoj ženi stalno izvinjavam kada dođem ono malo pod gasom i uvijek joj kažem neću draga više nikad.
tipicno
Najsmješnije od svega je to što Srbija formalno ne priznaje nezavisnost Kosova, a na svaki drugi način čini upravo suprotno. Koja bi to država sjela za pregovarački sto sa odmetnutom "autonomnom pokrajinom" da se dogovori oko pitanja o kojima se dogovaraju sve normalne suverene države na svijetu. Pa ako nekog ne priznaješ onda valjda s istim ne pregovaraš. Moram priznati da je Vučić vješt u bacanju Srbima prašine u oči kad ih levati da Srbija nikada neće priznati nezavisno Kosovo, a de facto je to već davno učinila, što svojim postupcima uveliko pokazuje. A jednog dana će se Srbi probuditi iz tog sna o srpskom Kosovu, ako već nisu, samo se boje da to svijetu priznaju.
Politika je k.urva, tu se slažem.
A to što BiH nije priznala nezavisnost Kosova nema veze sa stvarnim stanjem stvari (Kosovo je de facto nezavisno od 1999. i uspostavljanja UN protektorata na Kosovu - rezolucija 1244 VS UN-a). Naše nepriznavanje Kosova samo je stvar unutrašnjeg ustrojstva i ustavnog uređenja BiH kao države, a znamo svi kakav je ovo frankenštajn od države.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...... kad bi hudi bakir nešto naučio od Tačija:)))
kao na primer trgovanje organima, krijumcarenje oruzja i heroina...
bolje da uci od vucica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)