Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj taci bas razmisljam, gledajuci unatrag nakon zavrsetka bosanskog rata sve do 1998 godine, srbija ne samo da nije smjela zucnuti prema bosni vise jer tu je i dalje stajala njena slavna armija bih, koju je kasnije ukinuo aljo izmetbegovic, e dragi prijatelju taci da je i sada tu armija bih ta ista srbija bi bila manja od makovog zrna, al u sustini armija bih je tu tu su sinovi onih ciji su ocevi bili pripadnici armije bih, al ovaj gospodine taci ocekujte da tvrtkovi ljiljani zaviore se na kosovu polju ponovno nakon 1389 kada ste vi albanci pod bosanskom zastavom ratovali. Bosna se brani u sandzaku i na kosovu to je pokazao kralj tvrtko, a ond ai general husein gradascevic stoga odbrana kosova i sandzaka znaci i odbrana bosne te dviej oblasti su za bosnu stit dok je bosna mac koji ce posjeci srbiju doci ce nas dan d a onda se tesko serbima
Izgleda po komentarima ove turadije mudjosi i sipci su se borili sa srbima tako sto su njihovi muskarci bili u misijoj rupi a samo zene ,starci i djeca izlazili na megdan Srpskoj vojsci ! Da piknes od smijeha , ma tjesite se onaj ko dobije po nosu ,a sta mu drugo preostaje nego da vida rane i zvoca ! A ovaj kriminalac Tajci bi trbao poklopiti se po usesima,da mu nije gazda koji su istinski (privremeno ) gospodari K i M ( USA,Njemacka ) nebi ostao tamo ni 24 sata ,eto toliko su jaki !
Al podljudi vam istrgose srce iz nedara-Kosmet! Ajd nema veze,BG pasaluk vam je siguran!
ALBANCI NISU LJUDI... TO SU PODLJUDI.
istina jao podmetnuli vam NATO da vas bije pa vas niko nesme da bije a sad trcite u NATO kave ste vi prelivode samo da vam je sakrit g.u.z.u. e jeste sila tolka srbija napala malo kosovo i oni vam podmetnuli NATO jao bre pa kako ih nije sram da ih bude sram ima li covecnosti u njima bre kako su to smeli hahaha
srce, telo....mosti su u rs...a mozak je u hagu
Joj Taci ti si djubre nevidjeno od coveka, ovo se ne radja dva puta.
Ha ha povuci se? Zasto smo se povukli, zato sto se niste vi borili vec ste podmetnuli NATO da bije Srbiju. To je sramno od vas.
Podrzavam Nikolica potpuno, on smao hoce da zstiti svoje ljude na Kosovu.
Taci nemo da se guras tamo gde ti nije mesto Ne mozes odvajati Srce iz tela, jer telo ne bi funkcionisalo, , i u tome ce te spreciti.
Zasto ste burno reagovali? Vi ste najveci problem sto odvajate Kosovo.
Srbija je 1991 - 1995 na celu sa Milosevicem glumila silu uz pomoc oruzija JNA, 5te konvencionalne sile u Evropi, protiv civila Bosne ,Kosova i Hrvatske, protiv koji je upotrebila njihovo oruzije. Kad su se Srbi susreli sa nekim ko takodje ima bombe i ne trci u patikama i tenama, zbrisali su glavom bez obzira. Srbi su junaci nad zenama i dijecom i ako vide goloruke civile, komsije i sl. U ravnopravoj bitci Srbin je pic.ka. To je dokazo i u BiH , gdje su vrsili sve moguce zlocine i nisu pobijedili goloruk narod.
Rezoluciju Savjeta Bezbjednosti 1244 na sto i strogo se pridrzavati svake rijeci iz rezolucije. KOSOVO je SRBIJA- to RSB-1244 govori i Taci nebi trebao da izvrce cinjenice.
jjooo majk mila sto se prosipaju pa sila i srbin nemogu vise ni u istu recenicu mogli su glumiti silu dok je bilo jna a i tad su udarali na djecu i starce i nenaoruzane fol sila balkana hahahahha pa ovo je vic tisu ba poklopi te se
\"Povucice se posramljeno, kao i 1999. godine\" hahahahaha pa nismo se povukli zbog vas sigurno, vec zbog NATO-a. Vi ste se dokazali u borbama protiv Srba kada ste bili saterani u Albaniju