Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjela država Kosovo i hrabri albanski narod.
Zivjela drzava Herceg Bosna
hrabri su u p.m.udare te,pa se sakriju iz amerikanca.tih hrabrih je 700000 99g krenulo u mkd i alb a 15000 hrabrih ovk terorista je pod zemljom,kao i vecina komadanata ovk.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bas tako Taci.
Dok naš Bakir pažljivo bira riječi da ne bi uvrijedio komšije .
Bravo predsjedniče, dabogda vam se ORLOVI pozlatili ! Bosna osim Srbije u stvari i nema neprijatelja !
ZIVIO TI HASIME I REPUBLIKA KOSOVO 100000000000 ........ GODINA
Samo da objasnim naivnim (mojim) bošnjacima da šiptari ne vole nikoga ko govori BHS jezikom pa tako ni nas. Ne zanosite se mišlju da smo neki prijetelji ili braća. U ratu su (OVK) jednako nasrnuli na bošnjake kao o na srbe jer govore istim jezikom.
@brcak108 Hrvati i Albanci od Hrvatske samostalnosti imaju dobre odnose ne lupetaj gluposti
Brcak108: ne griješi! Imam prijatelje gorance sa kosova. Muslimani su, govore slavenski jezik i progone ih albanci muslimani. Jedino albanci katolic se normalno prema njima ponašaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Thaci uvijek zna kako turit servima :D
@jelickiodred44 Dolazite vi moje vanago, sto ste dolazili na Kosovo, dolazili ste. Sa takvom “silom” koju ste imali niste im mogli nista jer niste imali damu dovoljno. Zivjela drzava Kosovo!🇽🇰🇽🇰🇽🇰
a jes biljo ljepo u sfrj.u aljbaniju beda,na kosovo amerika a komunisti nas cvecem i bakljavama docekivili na granici.i tako ja 40g ne placam struju,porez,komunalije a pravim po 10-15 dece.eto,tako mi uzesmo srbima kosovo.a jeste bila ljepota jedna.lezis,ne placas drzavi nista i pravis male beloglave,buduce teroriste
dolazimo taci i ocisticemo sve do draca a tebe cemo da obesimo za klintonov spomenik u pristini,pre sto ga minirimo.
...nikad ti više pseto četničko bećeš u Prištinu ,hebem ti majku kroz majku.
Beograd1991, Sarajevo 2018!
Kosovo,Saciri,Dzaka...💪💪💪💪🇧🇦🇦🇱
🇭🇷🇦🇱 Slobodno otidji u Albaniju na Kosovo i pitaj Albance koga smatraju vecim prijateljem Hrvate ili Bosnje
Ako mislite da vas Albanci smatraju vecim prijateljima od Hrvata onda ste glupi.
Vi znate kako sa vlaškom gamadi.
Hvala mu,da se upoznaju i albanci o ovome kako oni na Kosovu tako i oni u Albaniji
Ajde bogati vecers je nasa fest m jebqali vas ratovi i ova sioptarska smecad..Veceras se baklje pale , urlicemo HERCEGBOSNO volimo te, i to Muniri pod prozore hahaha.. Veceras se piva pije i prcimo Merimu i Hanku hahaha
Također još jedan moron!
Koji idioti ovi nevjernici, svasta!
Beograd je uvjek imo i ima ideologe zla. Da nije rijetkih dobrih i postenih Srba ,skoro da bi se moglo reci da ih je uvjek vise od polovine bolesno i sa bolesnom ideologijom.
@Erazmo_25 da, al' stvarno! nevjerovatno je kako ih je Bog kaznio da budu poremeceni, ali do koske!