Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZBOG VJECITOG MIRA U REGIONU NAJBOLJE JE SRBIJU PODJELITI SANDZAK VRATITI BOSNI PRESEVO VRATITI KOSOVU VOJVODINU PRIPOJITI HRVATSKOJ i MAĐARSKOJ TIMOT PRIPOJITI RUMUNIJI PIROT VRATITI BUGARSKOJ A SRBIMA,VLASIMA I POSRBICAMA OSTAVITI
@Hercegovac3 AHAHAH, AL VAS HEBEMO, POSTALI STE MRTVA PUVALA, ČEKATE DAN KAD ČEMO VAS LIKVIDIRATI SA BALKANA, NIJE NI VAMA LAKO
SMRT SRBIMA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zivjela republika KOSOVO
Živela Republika 23, 7 %. 😂
Realno, Kosovo je oteto od Srbije, e ko je u tome sve učestvovao boga pitaj, od Miloševića do Klintona, svi su sumnjivi. Meni je samo važno da Bosna nema s tim ništa i ne plaća tuđe cehove i greške.
Ko je god tudje ukrao srece nije imao ili to bude privremeno.Kako doslo tako i otislo.Ako Kosovo nije Srbija zasto ga otinaju?,zasto se vode pregovori?,zasto traze da ga se Srbija odrekne i prizna????
sve se mjenja pa je i to moguce.
Realno govoreci Kosovo je Srbija, a drugi je problem sto su se Albanci godinama nakotili... Te preuzeli dominaciju. Ali to treba biti zavrsena prica. Dzaba ovim narodima i da su ko Amerika veliki kad ne znaju iskoristit ni potencijal svoje njive a kamo li drzave. Pozz :)
Aha na kosovu za 70 godina broj albanaca se udvostrucio, a gle cuda broj srba u vojvodini se udvostrucio od 1941-1948 tj za 7 ratnih i poratnih godina!u cemu je stos??Il se srbi kote svjetlosnom brzinom il mrtvi srbi iz jasenovca otese imanja svabama i madjarima u vojvodini, izaberi papak:)))
Hašimu Tačiju je bolje da fokusira na poboljšanje kvaliteta života na Kosovu, nego da govori "teorije zavjere" koje se svakako teško mogu ostvariti. Srbiju bi moguće pripajanje Kosova uništilo ekonomski, pa tek onda propagandno. Hašim Tači jedan od većih kriminalaca bivše Jugoslavije je postao predsjednik samo zbog politike koja je tad vladala.........Kosovo izgubljeni slučaju!
gledaj tacija.. ko tetkica hoda
Tači želi Kosovo po modelu Krima!
u Krajini je bila OLUJA a u Bosni se Sprema HOLUJA Srbi znaju kako su Prošli u OLUJI Tako će im biti i sa HOLUJOM ALAH JE NAJ VEĆI ALAHU EKBER
bedni potomce poturcenog srbina
Na Balkanu svi premijeri i predsjednici košarkaši , samo Visoki Predstvnik metar i žilet ! Bolesni narodi bolesno razmišljaju , štaš im ??
Ma niko ne sme da vas bije! Ne čujeem dobrooo! Volim i ja vas!
Pozdrav Bosno , nedajte se i ni milimetra voljene zemlje nepopuštajte njima u ruke .
Nažalost Srbija i dalje gleda prema teritorijama susjednih država i vrlo lako nas mogu vratit sve u 90 te
Samo svoje, tuđe ne!
vidje ce odma iduce sedmice sta im je pripremio pogotovo zbog onog dscica sto mu je lajao na zenu da je zna prije trampa
E ako im Moskva izazove sukob preselice se svi u Tiranu gdje im je i mjesto u rekordnom vremenu. Tamo moze da se dogovori sa onim imbecilom Ramom pa da podjele septicku jamu zvanu Albanija kako god hoce. To ih svakako ceka cim Ameri stave kljuc u bravu i zatvore Bondsteel.
A DIRAHION? STARA SRPSKA LUKA!
uvijek je tako bilo oni polazu nade u trampa al im ode u kontru