Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramuš Haradinaj kaže da se vojska Kosova koja postoji već 20 godina obučavaju NATO stručnjaci za sve rodove vojske i da je Kosovska vojska najobučenija i najobrazovanija u regiji.Što se tiće oružja Albanija za jedan sat iz Tirane do Prištine će dovući najmodernije Američko naoružanje na kojem je Kosovska vojska obućena.
ratovali bi oni da im je slobo ostavio pune hangare municije i raznog naoružanja, al ne može sirotinja nema više ni marke a kamoli da ratuje, neka vojske kosova srbija jos sa jedne strane oslabljena.
Ne vidim svrhu ovolike isfrustriranosti prema Srbima. Rugati se bilo kome za bilo šta nije ni ljudski, ni vjerski. A u drugu ruku pričati o multietničnosti BiH, pričati u suživotu, suludo je. Ovakav način samo može dovesti do potpunog razdvajanja BiH jer ovakvu državu sigurno niko neće voljeti. Pročitajte sve srpske portale, Bošnjake niko i ne spominje, a ne još da se nešto ruga. Šta je svrha i šta ko misli pozitivno postići ovim?
Sto reci ..... Sve je receno i vidljivo GOLIM okom !!!!! https://www.almasdarnews.com/wp-content/uploads/2018/12/medium_niDJ9kHhkwxLTGPs.jpg http://www.tvsvizzera.it/image/44625294/3x2/640/426/6cd602d627fbe70f6270c0034820c0bb/cT/image_20181218phf9026.jpg
Kazu Vlasi da su nas 1999.potjerali u Albaniju. A ne shvataju da je to bila igra u kojoj smo vas matirali i koja je bila unaprijed smisljena.Tzv humana katastrofa se morala pokrenuti, da bi se bombardovanje opravdalo pred svijetom. Cijeli svijet su obisle slike zena sa djecom kako bjeze. A tamo ItaloAlbanac kongresmen Joseph DioGuardi vec pripremio avione. Sam Milosevic je priznao kako je bio iznenadjen akcijom Amerike a na sudjenju u Haagu je pricao o tome ( youtube Milosevic vs DiGuardi
Nikad se ne zna sa proruskim troprstaškim genocidnim teroristima, Tači mooj!
Vucic se upleo u nesto sto je jako opasno a to je zveckanje oruzjem i prijetnje ratom ( ne on direktno ali njegovi puleni i novine i portali ) pored toga i velika kolicina Kupljenog oruzija iz rusije direktno ugrozava interese Amerike na balkanu , direktno izazivanje amerike vuce poteze za sobom a jedan od tih piteza je vojska kosova
Kosovo je razvilo i prilagodilo skolstvo,privredu,policiju pa sada i vojsku pa kada stekne sve uslove za priznanje sirokog spektra desice se i to.Prirodno je da se vecina stanovnistva ravna svojim postulatima.Srbija je sa kosovom bila disfunkcionalna drzava,imala bi dosta kosovara u vladi i izvrsnoj vlasti isprepletani srpskom vecinom.Koncentrirani i vezani za odredjeni prostor daje im prirodno pravo za autonomnu jedinicu nekada SAO i logicno raspadom juge samostalnu drzavu
Srbi nikad neće priznati da su priznali Kosovo......
dont worry čete redom gube
Komentatori koji podrzavaju Siptare,njihove carine,njihovu tzv. drzavu,pa sad i vojsku,imaju manjak pameti. Prvo bilo koji sukob na Balkanu uvek se siri kao pozar na sve. Drugo podrzavati zemlju bez ekonomije,sa kriminalnim vodjama,svercere oruzja i narkotika,to moze neko ko je slep kod ociju. Trece,koje vrednosti sa njima delite osim mrznje prema Srbima?
@Shiba to upravo Srbi rade. Govorit da ce Albanci pikirat Bosnu, dok ste vi uzurpirali pola Bosne, to moze samo svetosavski vlaski fanatik.
TITO daaaavno kaźe. Bosanci,nedozvolite nikad da vam Zagreb i Beograd sudbinu kroje.
Bosancero@ Zato smo imali Aliju da potpise da nam se pitaju iz ZG i BG. Ali, ipak je Tito taj koji ne valja.
🇦🇱🇦🇱🇦🇱 🇽🇰🇽🇰🇽🇰 👐🏻👐🏻👐🏻
Od 1.januara 2019.god. Republika Kosovo i Albanija nemaju granice i to će de facto biti jedna država.Imaju zajedničku vojsku,unificiran školski sustav,unificiran energetski sustav,stvaraju zajedničke ambasade i konzulate po ćitavom svijetu,nema carine,nema rominga između Kosova i Albanije.Amerika ima dvije svoje baze na Kosovu i u Albaniji.Albanci su postali lideri na Balkanu kao što kaže ministar odbrane Amerike Matis.
Jebbaćemo mi tebi pleme Musolinijevo kao što smo jebali i bh-sljedbenicima Musolinija '95
Je l´k´o sto se *ebali i Hrvatima pa veselo ispraceni na traktorima? :D :D
Jetuar Kosovën !!
Sjever Kosova na aparatima
Sto? Sad se mogu opustiti! Imaju zvanicnu Armiju Kosova koja ce ih zastititi!!
@bosnia123 cijelo Kosovo je na aparatima.😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)