Komentari (332)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hašimovo srednje ime je - Nevadim !!
Tako je uklonimo granice Herceg Bosne sa Hrvatskom, a mogu i granicu RS da ukinu sa Srbijom pa nek granica bude sa onim fildžanom što ostane.
Jah, Velika Srbija bez Kosova i hrvatske Krajine
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Predlažem Tačiju trampu; Dajte nam Ramuša Haradinaja, dobićete u paketu; Bakira (papak), Fadila Novalića (pehlivan), Dragana Čovića (komunjara), Božu Ljubića (Jure Francetić) Dodika (grizli) i Željku Cvijanović (travestit)
Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIJA i opet će se tako zvati.Dardanija na albaskom jeziku znaći ZEMLJA KRUŠAKA.Albanci su uz Baske najstariji narod u Evropi.
Između Albanije i Kosova nema granice i i Kosova i Albanije i sjeverozapadne Makedonije isto nema granice.Velike sile kao što su uzele trebaju vratiti Kosovu gradove istočnog Kosova koje su dali Srbiji:Vranje,Prokuplje,,Leskovac,Kuršumlija,Toplice do Niša.Ime Niš je dobio od albanske rijeći Ni što znaći jedan.Ranković je 1956 .god uzeo od Kosova Preševo ,Bujanovac i Medveđu i predao ih Srbiji.
Toooooo Care!!! Samo rokaj stoku u mozak -aka- Turska kopilad! Svaka vam cast Albanci jer ste svi bili na istoj strani i znali ste sta vam je cilj. Jadni "bosnjo" jos ne zna da ga kajlaju od pozada tako sto su ga uvjerili da "Bosanac" ne moze biti nacionalna odrednica. Jadno.
Granice su u glavama...🤣🤣🤣🤣
Ukloni li se ova granica onda se uklanjaju sve oko BIH!!!
Hrvati finansiraju teroriste, Srbi prijete i otvoreno govore, šiptari prijete... Bošnjo šuti i muti
Bravo Hashime rode... krv nije voda, drugo koljeno.. imamo isti pogled ocima... .. nisu dzaba nasu Drenicu zvali Shqiperia e vogel ili Mala Albanija Azema Galice u sred Jugoslavije... Jugoslavija nije moga uci u rejon Drenice jos dugo godina poslije 2 sv rata...
@Sandzaklijaa ubrzo i brisanje granice Sandzaka i velike Albanije. To nam je zavjet starih albanskih boraca Pesteri i Sandzaka.. al prvo treba da uhvatite onog srpakog pijuna Smrdokorlica i da mu bradu na suho ogulite... Samo sa dr. Ugljaninom mozete naci smiraj a on jedini upravo radi na povratku izgubljene albanske svijesti Sandzaka
Nadam se brate... to trebate radi samih sebe da uradite... niko ni nas na Kosovu nije podrzavao.. ni komunisticka Albanija ni niko.. misao i sloboda su krenuli od nas samih... da smo se asimilovali i jugosloveni postali, danas bi nas proglasavali za srpske najizvornije Srbe sa svetosavski mitske zemlje.. i slicna sranja..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da trava lakše prolazi do tržišta
Pošto tako silno podržavate ovo onda ne budite licemjeri pa podržite i pripajanje Republike Srpske Srbiji...Ah da,zaboravio sam da smo mi najveći licemjeri.
Mislim da prestajem pratiti klix, ovoliko mrznje jos nigdje nisam vidio... Nabijem vas sve sto ne postujete zemlju u kojoj zivite, imate secesionisticke ideje itd. Jedne te iste teme se vrte godinama u krug i uvijek isti komentari... Pa se kasnije cudite sto nas zadese poplave svake 3 - 4 godine. Treba nas sve potamanit i naselit ovdje ljude koji ce znati cjenit ljepote ove nase BiH, pa tako i Srbije, Hrvastke i ostalih DRZAVA balkana.
Pa naravno da mora. Kosovo je Albanija. Još im uzmite Preševsku dolinu i to je to.
velika podrska kosovskom narodu i vlasti svaka im je na mjestu
Bude li to tako srbi ce napasti kosovo.
Moto Balkana: Radimo sve ono što drugima osporavamo.