Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam psihijatar i nije moje s budalama da razgovaram.
Za mene dobra a vi samo navijajte ko pic...sto jeste da nam NATO uzme nesto ali zapamtite uzecemo nase nazad KAD TAD!!! Znam da ste gllupi ali i vi i siptari bi morali da nas znate i da znate da to necemo da zaboravimo ni za pola veka i da cemo da se osvetimo za sve lazi podvale,ubistva,cak i vađenje organa i to sve pod krinkom dobrote i prava za njih i vas dok smo mi prikazani kao the bad guys neka neka .. ide jedna pesam ...okrece se kolo srece... Nece nato uvek biti tu!!!
Ne znam je li ti to dobra ili loša vijest ali - neće krenuti. Ni gore, ni dole. Jedino ako između sebe zakuhate to je još najrealnija opcija.
P.S: SARAVEO-X JE::BEM VAM FILTER RECI !!
E ma nemmoj llako je mislitti da znnas sve i praviti nekke stereotipove a nemmas pojjma sa kim komuniciras. Samo ako krenne na kosovu ili bilo gde ja sam jedan od prvvih gorre!!!
Lako je derati se iz tuđine gdje vrijedno radiš plaćaš porez i šutiš kad priznaju Kosovo. Pogledaj u ogledalo ako hoćeš da vidiš ko je p..kica
Pa Normalno da znamo ali ga nedamo! Ajte vi po njega sta opet kukate jevropi heeeeljp heeeljp đenossaaajd! Imate onog ko je odgovoran za to u Haagu!!! A general je samo pratio naređenja i vrhunski odrađivo svoj poso!!! A rat je bio sta ste vi hteli da kolljete Srbe a vase cak vojnike da se ne dira jel to je onda đenooosaaaajd!!! PiČkkice!!
Eto ga tebi i Tadicu......medju guzovima ! Znate vi dobro gdje je on.........
hahahahhahahaa sve ovo akademik pise....mogu da se kladim...
Da Bosnjaci nisu bili optereceni pravljenjem hiljadu i jedne dzamije umjesto vazdusnih kompanija bili bi sto godina ispred Srpske. Nazalost je obratno. Bosnjacki narod treba da se probudi i skine sadasnju vladu, dovedu mlade ljude na vlast koji znaju u kojem pravcu treba zemlju odvesti. Danas je 95% politike u koga uperiti prst a 5% napredak. Kad se to promjeni onda niko nece ni imati vremena da cita ovaj glupi forum
KONJU, TI SI UMRO, ALI TI TO JOS NIJE NIKO REKAO.
Moze eUropa da pritisce za kur.ac, a i vatikan takodje! :)
pipi ukrali kavez
MA REVIZIJA TUZBE BIH-E PROTIV SRBIJE JE JEDINA EFIKASNA VAKCINA SRPSKOM VAMPIRIZMU VELIKOSRBIZMA!!!!!!!!!! SRBIJU STAVIT NA MJESTU KOJE ZASLUZUJE GENOCIDNIH, NAZI KRVOLOCNIH UB*ICA I SILEDZIJA! TRAZIT PRAVDU I ODSTETU! A STO SE TICE DACICA I TADICA ONI DVOJICA LICNO CUVAJU RATNOG ZLOCINCA RATKA MLADICA , TADIC VEC DESET GODINA, STO ZNACI DA SRBI I SRBIJA LAAAZUUUU I MANIPULIRAJUUUU!!!!!! SRBIJA= GENOCIDASI!
BOSNOHERCEGOVCi, zabrinite se ovim stvarima, ne propustajte ni jedan ovakav rad, genocidasa!!! genocidasi pripremaju referendum , otvorite OCiiiiii oni svaki dan usvajaju zakone ko onaj o popisu stanivncistva, evo sad prodaju svoje prizvode \"srpska\", imaju svoju vazdusnu kompaniju \" srpska\" itd........................a vi samo spavajte ili sutite i mirno prisustvujte RUSENJU drzave bosne i hercegovine!!! treba se javno postavit pitanje zasto visoki predstavnik bih-e inzko SUTI?????????? sto znaci da spiric sa ostalim rusiteljima bosne i hercegovine BLOKIRA SVE USTAVNE REFORME BIH-E A UPORNO I KONSTANTNO UCVRSCAVA GENOCIDNI ENTITET TVOREVINU! SPIRIC RADI NA DECANTRELIZACIJI DRZAVE BIH-E A NE OJACAVANJU i CENTRALIACIJU DRZAVE BIH-E I NJENIH INSTITUCIJA! http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/100617001 CENTRALIZACIJA I JACANJE DRZAVE BIH-E A NE UNISTAVANJE BIH-E OD IDEOLOGA VELIKOSRBIZMA I DVADESTEOGODISNJE POLITIKE SRBIJE DRZAVE BIH-i!