Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2600 testir 300 pozitivnih Kod nas 500 testirano 126 poziti mislim da smo mi u najgoroj siyuaciji samo to ne vidimo a bice kasno
U je*ote, ljudi testirali 2.654 osobe... koliko je kod nas ukupno testirano????
Bosanci moji brinite se o svojoj zemlji i svom narodu, jer ipak znate sta hrvati i kokolinda misle o nama.
U Hrvatskoj su se desili zemljotresi te koronavirus, a Skaka je ponovo bojama grada Zagreba obasjao Vijecnicu kao Sarajevo se solidarise sa Zagrebom. Trebali su veceras i zastavu Herceg-Bosne da se solidarisu sa Livanjskim kantonom koji je zabranio ulazak drzavljanima Bosne i Hercegovine na teritoriju tog kanona. Bosnjaci shvatite jedno, Hrvatu da zvijezdu s neba skinete, on bi uzeo tu zvijezdu, ne bi rekao hvala, vec bi uzeo noz i zaklao vas. To su oni.
@KelleKulesi tako je majstore... upravo nas je ovo dovelo do prethodnog rata... zaboravljamo I to nas kosta...
Pa ne mogu da vjerujem. Nek vam je Bog na pomoci. Molimo se i za vas.
Kolinda je rekla da su Bosnjaci teroristicki narod i da ima 50.000 terorista u BiH. Sef obavjestajne sluzbe Hrvatske je preko svojih veza u Francuskoj dosao do Macrona koji je rekao da ne treba primiti u EU Bosnu i Hercegovinu jer su tu teroristi. Zoran Milanovic je rekao da smo big shit drzava. Andrej Plenkovic je sa Mirom Kovacom i Bozom Petrovom podrzavao napad na Bosnjake u Stocu i kradju izbora u tom gradu. Sad kao mi se trebamo solidarisati sa sljedbenicima Tudjmana?
@KelleKulesi - naravno da ne moraš, Što se mene tiče možete se hermetički zatvoriti od nas, meni svejedno.
U ovom trenutku nema pomoci ni od EU ni od bilo koje druge zemlje. Svi oni su u svom problemu da bi se bavili sa nama. Vjerujem da ce susjedne zemlje izadji u susret jedna drugoj koliko se moze.
Stara biblijska: ako nećeš da pomogneš susjedu, onda ćeš se baviti svojim problemima!
@vjernik
Pruziti ruku prijateljstva i zajednickim snagama izaci iz ove krize za bolje sutra..
@Jollyjoker ja koliko znam ta ista ruka je jucer izvrsila drzavni udar u tvojoj zemlji. Glupi Bosnjo je odmah zaboravio I Ahmice 1993.;)