Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...preticanje službene pratnje je incident ?...što si tomica \"diže\" rejting...
paranoicni srbi..
Niti su Srbi paranoicni, niti iko pominje atentat. Precizirano je da je doslo do incidenta, a kao sto je i logican sled dogadjaja kada je rec o predsedniku drzave logicno je da treba sve ispitati. Niko nije nizasta optuzen neosnovano, vec samo treba uvek nastojati obezbediti sto bolju bezbednost predsednika.
kud nisu išli u kontra smjeru pa da onda vidimo ko je jači..
Srbija je konacno krenula napred jer je jedina smogla snagu da se obracuna sa krupnim kriminalom I pljackanjem drzave od strane tajkuna. Srbija ima dovoljno bogatstva, samo je ono neravnomerno rasporedjeno na vrlo malu grupu ljudi. Vreme je da se tome stane na put, kako bi se izgradilo jedno pravednije drustvo, drustvo jednakih sansi.
Mnogo toga se izdesavalo, prvo prisluskivanje a zatim ovo opsano uletanje u kolonu, i secenje kolone, mislim da je isuvise providno da bi bilo kao slucajno, povezano je naravno. Ali svi koji su to uradili opasno lazu i niko nista ne zna kao, ali Vucic je jako pametan covek, sve ce iskopati ko je i sta radio, zato cuvajte se vi koji jos radite za bivsi rezim Borisa Tadica.
Dobro je poznato, da su tajkuni i kriminalci jako povezani sa proslom vlascu, i da su jos uvek svuda na polozajima na kojima su bili i ranije. Samo sto je nova vlada sa Vucicem na celu pocela ozbiljno da shvata borbu protiv kriminala. Tek ce da bude hapsenja i hapsenja. Bice ovoga jos.
@MASALA a Bosni preti blagostanje i uzivancija? Ili Bosni preti raspad zemlje sto je veoma moguce, a i bankrot, i rat i sve, jel si to hteo da cujes, ili ono, hoces da verujes samo u tabloide u S
Policija ,nista nezna za prisluskivanje,a ovo ce proglasiti proverom sposobnosti pratnje !
Neverovatno se desavaju stvari unutar policije! Potrebno je resetanje !
Potpuno poverenje u sluzbe? Da sam na mestu Nikolica bio bih oprezan ! U tim sluzbama je raznih boja kadar!
Postoje sluzbe koje to treba da istraze! Nikolic nepravi dramu kao neki u proslosti!
Krajnje sumnjivo je da su ama bas svi totalno neobavesteni. Ne sprdam se, samo pitam da li ima I nekog pametnog tj. normalnig u policiji? Najvecu odgovornost za ovo snosi onaj koji je na celu celokupnog policijskog sistema, dakle ministar policije. Potom sledi direktor policije, a vidi cuda li tu je I ministar saobracajne policije. Zaboravili ga pa se I on dosetio da upadne u zizu javnosti. Sada su svi u jednom paketu, pa onaj ko je I malo pametan moze da stvori sliku o tome sta se desava. I sada neko pokusava da me ubedi da je sve je to splet nekih neverovatnih okolnosti. Ne verujem I kraj.
Mislim da ovdje neko preko policije, pokušava da namjesti Dačiću, kako bi došlo do sukoba između njega i Vučića. Nadam se i vjerujem da do toga neće doći.
pogledaj sve se vozaju novi audiji a narodi srbije gladni. treba skinuti tu vlast sto je prije moguce. srbi, ustajte protiv lopova nikolica.
Дачић: Србији пријети дужничко ропство Србији пријете дужничка криза и дужничко ропство, немогућност исплате плата и пензија и нормалног функционисања државе, изјавио Ивица Дачић. РЕГИОН Извор: РТС
čuj kontrolisali mobitele na tom dijelu auto-puta.... pa zar nije zabranjeno telefonirati u vožnji ili to za srbiju ne važi.