Zastava u pogrešnim bojama
0
Televizijski detektiv Monk uvrijedio Hrvate
Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto manja drzava, to vece frustracije... ovo vazi za sve balkance, ne samo hrvate i hrvatsku.
Super, ,dajte svim ercegovcima azil za Zemeniju.
Monk imas cevape od mene kad dodjes u Bosnu :)
Tuta/Mani, to sto ti pricas za Dretelj jeste tako. Ne kazem sad da nije bilo Bosnjaka u logoru vec \'92, ali jeste da je \'92 uglavnom bio logor za Srbe. Tek negdje \'93 su i Bosnjaci stavljani u Dretelj. A bilo je i Bosnjaka sto su tu radili. Sto je se desilo sa njima, jesuli nastavili raditi ili su isto stavljeni u kamp (pitam cisto radi radoznalosti). Btw pricala mi je jedna Dalmatinka kako su i sa Peljesca Srbe odvodili u Dretelj, jeli to tako? Ali sto se tice ciejlog konflikta izmedju Bosnjaka i Hrvata mislim da su Hrvati tu vise krivi, pogotovo zbog Graz agreementa. A sjecam se i iz \'92 sredisnje Bosne kako su postupili Hrvati, imam prijatelja sto su bili tu u HVO-u. Mislim da je se sve moglo bolje dogovoriti sa Bosnjacima, a ne drasticno kao sto su postupili. Neretva 93 nije onda ni neocekivan ni ne svatljiv dogadjaj. Cijeli sukob je glup a pogotovo HVo saradnja sa Srbima, zar nije bilo bolje protiv njih zajedno, kao i na kraju, i kao u Posavini.
OVDE SU ARHIVSKI SNIMCI NIKAD OBJAVLJENI http://www.arhivcrotv.com prepoznat ce te svoje sugrađane...
koja zatucana nacija, i koje nebuloze, neznam zasto sa njima raspravljate kad ni jedan argument nemaju... a ti sarajlija reci ime i prezime ili samo incijale na tome pistolju pa cemo viditi koliko ima tu istine. U nedostatku argumenata vrijeđate. Eto vama te vase politicare pa neka vas peru i odrađuju,jer vama je ocito bitnije da susjedu krava crkne, pa makar vi zivjeli u bijedi... Ali svi morate shvatiti da je ovaj rat bio nametnut od međunarodne zajednice i politike drzava ex-yu, a narod se opet između sebe svađa, pa koje smo mi ovce...
Gosp.Monk majorizira hrvate isto kao i njegov stranacki dr.Zlatko Lagumdzija!
Znaju s kojom se zastavo m moze sprdat.. hajd da vidim ljiljane da se sprdaju. .. Sala mala
Monk ne vrijeđa Rrvate.Hrvate vrijeđaju komšić i zlajazogulu.i to nikada Hrvati neće zaboraviti.Monk je sasvim simpa lik.
Mani Vidim znas poviest, no sto je tu cudno. Ti si deklarativni antifasista, nijesi li? Sto zelis, totalnu opoziciju, ili drzavu velicine ZHZ? 150 kvadratnih kilometara? Eto ti je....nazovi je antifasistickom (sic). Pitaj ljude u Hamzicima i Medjugorju jel znaju sto je antifasizam, dok su se u skripama skrivali od partizana.... Nego gjde je BMW od Boze Ljubica? Jel vec presao preko Debelog Brijega?
jes ti onaj oly sto cunu fafat voli?
Mani i Tuta su iskompleksirani, mlate praznu slamu i potenciraju priču koga nikoga ne zanima, ovdje su zato sto na neki način moraju nahraniti svoju bolesnu psihu i ni zbog čeg vise, imate portale koji priliče vama, kao sto vidite ovo je sarajevo x.com i bezveze se glupirate i ismijavate to i vi sami znati zato Fuck Off !! sa ovog portala, visite za compom čekajući da vam neko odg. na vas post sto se da vidjeti po vremenu objavljivanja vasih postova
Pa ni Jure Francetić nije bio fašista. Na Koševu nije postojala vojarna Crne Legije. U Crnoj Legiji prvi zapovjednik nije bio mu sli man. U Crnoj legiji nije bilo 80% mu slimana. I za kraj: Samo u Crnoj Legiji bilo je duplo više mus li mana nego u partizanima sveukupno. I boli muslimane ku ra c i za Hrvate i za Blaža Kraljevića i za Titu i za partizane i za handžar diviziju i za prvu proletersku. Cilj je stvoriti mu sli mansku dtžava pod svaku cijenu. A svaki idiot tipa Kraljević Jurišić Kukić i Budimir samo je dobro došao. Aferim, pravaški idioti !
Samo da dodam da ne trebate pok Blaza Kraljevica zvati fasistom, jer za takovo nesto neimate dokaze. Tijekom implementacije politike za koju se Blaz zalagase doslo je do borbe sa prevlast koja je nazalost rezultirala najnepocudnijim sukobom izmedju jednog naroda dviju viera. Ztoga, vrieme je da se izmirite i oprostite jedni drugima, i stvorimo jednu drzavu, od sutle do drine od drave do mora. Zivjela velika BiH (Bosna i Hrvarska)
haaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
MAJORIZIRO IH MONK!
Zna se da je Hollywood povezan sa ovom mafijom sto kontrolise svijet - i da su uvijek kroz TV emisije govorili sta ce se desiti. Dokaza milion ! Znaci, to je plan: Socijalisticka Federativna Republika Bosnohercegovina i Hrvatska (SFRBiH). Ne vjerujete mi? Dobro...